Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

aren 90 is een zacht crèmewit dat wordt g

Enviado por yaya2017 
aren 90 is een zacht crèmewit dat wordt g
12-October-2018 08:08
Beide zomerse kant-en-klare kicks zijn onder andere suède bovenwerk en een zilverkleurige Swoosh. Sinds kort maakt Nike vintage silhouetten zoals de Air Skylon II in tal van kleurstellingen. Nu heeft Nike Internationalist Mujer de wereldwijde sportkleding-titan de kluis bereikt om zijn OG Air Max 90-ontwerp te onthullen in 'Laser Pink', die voor het eerst in de jaren '90 viel. Deze Nike Air Max 95 Femme kicks komen aan met een witte en 'Wolf Grey'-top in combinatie met' Laser Pink ' "En" Court Purple "colorblock accenten overal op www.alejandraperez.eshet model. Daarnaast zien we ook witte veter, tonale stiksels, een opvallende paarse Swoosh en een contrasterende zwarte zool. Stijl deze met een paar biker shorts en een schoon wit T-shirt voor een throwback look.Adidas Superstar Womens Aankopen Nike's Air Max 90 "Laser Pink" bij geselecteerde Nike-winkels zoals Lady Foot Locker, waar ze uitkomen op $ 110 USD. Als je meer hebt in luxe sneakers, bekijk nu onze roundup over de beste luxe stijlen. Het retro silhouet van Nike, de Air Max 90/1, keert dit najaar terug in een stoffige blauwe tint. De hybride sneaker wordt geleverd Nike Air Max 2017 Mujer in 'Purple / Basalt / Antracite' en ziet een bovenwerk van suède in contrast met zwarte Nike Swoosh-branding op de zijtakken. De tussenzool heeft overal een Nike Air Max 90 Femme Noir grijze tint en een zwarte buitenzool om de schoen af ??te werken.

De sneaker verkoopt $ 140, - en is te koop via Feature. Voor meer Nike, kijk naar onze nieuwste Nike Internationalist Femme unboxing van de Vogue x Nike Jordan 3 SE.Nike's populaire Air Max 97 is zojuist in de perfecte tint voor de herfst gearriveerd, en heeft een "Mahogany Mink" bovenwerk met Nike Air Zoom Spiridon Mujergestructureerde details aangenomen. De sneaker heeft een monochrome bordeauxrode tint en ziet een getextureerde lederen bekleding evenals de kenmerkende stiksels van het silhouet, afgewerkt met de ingeslagen Adidas ZX Flux Womens Swooshes aan de zijkanten. Natuurlijk heeft de schoen ook de kenmerkende doorschijnende Air sole van 97s. Ideaal voor het herfst- / winterseizoen, Nike Air Huarache Femme deze zullen de perfecte aanvulling zijn voor je rotatie dit seizoen. Met een koers van $ 170 USD kun je een paar voor jezelf ophalen bij Finish Line.Nike heeft Adidas ZX Flux Womens onze droom waargemaakt. De Air Max 97 Premium komt aan in een weelderige rosé gouden tint met creme detaillering. De offici?le kleur van de dames exclusief is "Nike Air Max 95 Mujer Light Bone / Diffused Taupe / Sepia Stone." De "Rust Pink" Air Max 270 is momenteel verkrijgbaar bij FinishLine voor $ 150 USD. Laat het ons weten als je hieronder wilt Adidas NMD Femme copieren.

De basiskleur van de hardloper uit de jaren 90 is een zacht crèmewit dat wordt geaccentueerd met 'Diffused Taupe' en de opvallende rosé gouden tint. De vorm is gemaakt van leer en canvas waardoor de detaillering glanst. Aan de zijkant en de tong is een metallic roze Swoosh toegevoegd om de zomerverdoving te voltooien. Er is geen bevestigde releasedatum Nike Air Max 270 Homme voor de sneaker, maar houd hem in de gaten voor meer informatie. Er wordt een release in juni verwacht bij Nike en andere geselecteerde leveranciers. Adidas Superstar Femme Bekijk de subtiele schoonheid van dichtbij. Het is duidelijk dat Nike's Air Max 270 de schoen van de zomer is. Onlangs is de hardloper gezien in onweerstaanbare Adidas ZX 750 Womens 'Triple Black' en 'Fuchsia Flash'-colorways om het seizoen te starten. Dames zijn geplaagd met flirterige iteraties zoals "Barely Rose" en "Plum Fog" maar nu krijgen we eindelijk het echte werk. Deze "Rust Pink" knaller is volledig bedekt met de zoete tint, maar blokkeert zijn schone witte tussenzool. Mini rose goud Swooshes worden toegevoegd Nike Air Pegasus 89 Femme aan de laterale voor de nadruk. De vergrote Air Max Unit is gekleurd in een doorschijnende babyroze die de hele schoen bij elkaar trekt.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar