Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

it soort rebranding laat in zijn carrière kan ondergaan zonder

Enviado por yaya2017 
it soort rebranding laat in zijn carrière kan ondergaan zonder
12-November-2018 03:11
"Het zijn geruchten en niets is uitgesloten, noch mijn continu?teit in Nike, noch het einde van onze samenwerking, noch een verandering in welk merk dan ook." Wat niet zo vaak gebeurt buiten Serena Williams-gerelateerd Nike Air VaporMax Femme nieuws, dus je weet dat het groot is Hij heeft Nike in Stuttgart gezien, dus dit is zeker geen schone pauze als hij uiteindelijk toch van bedrijf verandert. Maar hij Nike Air Max 2017 Femme ontkende het ook niet helemaal, dus alles is nu op de tafel. Nike Nike Air Max 2017 Mujer en Federer zijn oude vrienden. Hij is bij hen www.daviddenardi.fr sinds 1994 (!) En heeft de swoosh gedragen voor elk van zijn 20 hoofdtitels. Zijn meest recente deal betaalde hem $ 12 miljoen per jaar voor een decennium, meer dan de dubbele vijf jaar durende, $ 50 miljoen deal van Rafael Nadal met het bedrijf. Hun relatie gaat echter verder dan geld. Nike en Federer hebben jarenlang samengewerkt aan de evolutie van de NikeCourt Zoom-damp, zijn officieuze offici?le schoen. Fed is een integraal onderdeel geweest van de functies en wijzigingen in elke editie, en de custom touch die Nike toevoegt aan de schoenen Adidas ZX Flux Mujer voor Slams maken Nike Air Presto Mujer altijd koppen. Plus, ze hebben Federer's kenmerkende "RF" -logo. Ja, Nike is eigenaar van het sponsorschap van de beroemde "RF" -logo, net zoals zij de stier van Rafael Nadal bezitten.

Als hij Nike Air Max 270 Donne van onderneming zou veranderen, zou Nike Air Max 90 Femme Federer de rechten verliezen om het te gebruiken. Dat is geen kleine deal, want na zo lang bij Nike maakt het net zo veel deel uit van zijn persoonlijke merk als zijn slappe haar- of papa-tendensen. Het logo zal op de een of andere manier waarschijnlijk niet van gedachten veranderen, maar het is ook niet niets als je bedenkt hoe nauw hij eraan hecht. Uniqlo probeert al een tijdje tennis te breken. Novak Djokovic droeg Uniqlo vijf jaar lang voordat hij ze verliet voor Lacoste in 2017. Kei Nishikori, een andere topspeler, is momenteel Uniqlo. Ze kleden ook Shingo Kunieda, een beste rolstoeltennisster. Ze Adidas Superstar Femme hebben hun voet aan de grond proberen te krijgen in zowel tennis als golf (waar ze Adam Scott sponsoren) gedurende het grootste deel van dit decennium, dus een grote stap als deze zou niet alleen een schokkende coup zijn, maar ook Nike Air Vapormax Damen een enorme stap vooruit voor de merktrends. Nike Air Max 90 Uomosportsponsoring. De overstap kan vooral gebeuren omdat, als er een atleet is die dit soort rebranding laat in zijn carrière kan ondergaan zonder een stap te missen, het Federer is. Hij is kalm, koel en verzameld, en als hij zelfs een stap overweegt, heeft Uniqlo hem waarschijnlijk een goede reden gegeven om dat te doen.

Of dat nu het geld is, meer creatieve vrijheid, een langere deal dan Nike biedt, of wat, Federer's kamp zou nooit dingen zover hebben laten komen of publiekelijk zijn gelekt als hij zijn opties niet serieus overweegt. Hij zal niet voor altijd spelen Nike Air Max Tavas Mujer . Misschien nog twee seizoenen en verandering. Hij besteedt meer tijd aan zijn gezin en heeft publiekelijk gesproken over hoeveel hij geniet van die pauzes. Met het veranderen van deze prioriteiten, is het heel goed mogelijk dat zijn prioriteiten voor goedkeuring Nike Air Presto Mujer na het spelen ook veranderen en een internationaal merk als Uniqlo precies datgene kan zijn waarnaar hij op zoek is. Plus, het geruchtengeld komt overeen met de helft van wat hij momenteel meeneemt in jaarlijks goedkeuringsgeld . Dus dat is een behoorlijk goede motivatie. Laten we de top 21 van de huidige NFL-spelers in loopbaanopbrengsten eens bekijken, allemaal volgens spotrac.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar