Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

rtegenwoordigen die in deze stad "het lawaai hebbe

Enviado por yaya2017 
rtegenwoordigen die in deze stad "het lawaai hebbe
15-November-2018 06:52
Rode oktober ontmoet Black Friday dit jaar. Met de Air Jordan 12 "Gym Red" neemt Jordan Brand de altijd populaire geheel rode esthetiek die in 2013 van groot belang was geworden en naar een van de meest geliefde silhouetten in de Air Jordan-lijn bracht. Een premium glad rood leer dekt elk paneel op het bovendeel, terwijl kiezelachtig rood leer op het grote spatbord verschijnt Nike Air Max 90 Womens en verchroomde rode accenten verschijnen op de veterlussen en de Jumpman-badge op de middenvoet. De rode golven zijn lichtjes gebroken op de hiel - het hiellipje heeft zwarte details en een Nike Air Max 270 Donne zwarte "23" versiering - en het uiterlijk wordt vervolmaakt door een rode tussenzool en een rode buitenzool met zwarte koolstofvezel details. Als je op zoek bent naar een paar felle kicks voor de saaie maanden die voor je liggen, kijk dan in onze onderstaande lijst met waar te kopen om te zien waar je een paar van deze volledig rode AJ12's kunt vinden in zowel volwassenen als kinderen, Black Friday. Nike Air Presto Mujer Nike is klaar om hun aanwezigheid in de detailhandel uit te breiden met de grootse opening van hun nieuwe flagshipstore in het hart van de 5th Ave in de stad. winkelcentrum. Zittend op de zuidwestelijke hoek van Nike Air Force 1 Donne de 52e st. en 5th Ave., het hypermoderne Nike Air Max 2015 Womens House Of Innovation 000 heeft vijf verdiepingen met door de atleet aangedreven producten die consumenten een naadloze digitale ervaring bieden in een fysieke omgeving, waardoor een dynamische Nike Roshe Run Womens en actieve winkelervaring mogelijk is, in tegenstelling tot andere.

Natuurlijk kunt u de winkel met meer traditionele middelen benaderen, maar een Nike + -lid zijn, zorgt niet alleen voor een vloeiender uitje, maar biedt u ook toegang tot exclusief product. De begane grond (onder de 1e straatniveau verdieping) is de snelheid Winkel - een samengestelde selectie van kleding voor wat New Yorkers Nike Air Max 2017 Mujer graag willen. Het is snelle toegang tot het meest begeerde product voor de lokale bevolking, zoals de Vapormax Flyknit 2 en de Nike Sportswear Tech Fleece jogger voor heren en de Pegasus 35 en Classic Swoosh Adidas Superstar Femme sport-bh voor dames. Het beschikt ook over de Sneaker Adidas NMD Mujer Bar - snelle toegang tot schoenenproduct waarvan je weet dat het geschikt voor je is. De eerste verdieping is de Nike Arena, een podium voor seizoensgebonden verhalen dat ook een Nike Internationalist Donne een-op-een schoen / kledingaanpassingservaring biedt voor een select product . Momenteel biedt Nike een "Noise Canceling" -collectie aan - een volledig witte premium-iteratie van vijf pictogrammen Nike Roshe Run Mujer die atleten vertegenwoordigen die in deze stad "het lawaai hebben weggenomen". Elk silhouet kan in vijf kleuren worden geverfd, terwijl het wordt versierd in een reeks Swoosh-opties, waaronder Nike Air Presto Mujer lux-reptielenhuiden voor sportieve chenille-patches.

Een gigantisch zwevend beeldhouwwerk genaamd de Sport Beacon biedt een non-stop visuele vonk die de snelle natuur van de stad weerspiegelt. De tweede en derde Nike Air Pegasus 83 Donne verdieping zijn toegewijd aan de vrouwelijke en mannelijke Nike Air Max 95 Femme consument, resectief, met alle categorie?n samen geclusterd om athleisure weer te geven. modetrends van mixen en matchen casual met performance-uitrusting. Deze vloeren worden voortdurend Adidas ZX 750 Femme gedraaid om het nieuwste product van het merk weer te geven, terwijl verschillende mannequins stijltips bieden die volledig kunnen worden verkend via de Shop The Look-functies van de Nike Nike Air VaporMax Mujer + App's. Je hoeft alleen de productbarcode te scannen om de rest van het ensemble. Eigenlijk heeft elk product in de winkel zijn eigen scanbare barcode waarmee u eenvoudig een product kunt aanvragen om te proberen, of om eenvoudig een aankoop te doen met een tik op een scherm.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar