Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

an de cultuur." De Air Max hielp bij het lancere

Enviado por yaya2017 
an de cultuur." De Air Max hielp bij het lancere
18-February-2019 08:42
Deze updates hebben de serie fris en in trek gehouden, lang nadat het idee van zichtbare lucht niet meer nieuw aanvoelde. "Denk aan de Air Max 90 met infrarood of de 95 met de Nike Air Max 270 Donne grijstinten en de groene," zegt Harlow. "Zelfs de 97, dat is metallic zilver." Yu-Ming Wu citeert die infraroodkleur als een van de meest invloedrijke Adidas Arkyn Femme Nike ooit heeft gelanceerd. "The Silver," Nike Air Max 2017 Damen ondertussen, werd de niet-offici?le naam van de 97 in Itali?. Riccardo Tisci, een inheemse Italiaan en de onlangs overleden creatief directeur van Givenchy, evenals een medewerker van Nike Air Pegasus 89 Damen Nike, hebben onlangs Nike Air Zoom Pegasus 35 Mens tegen WWD (paywall) gezegd: "Als u ze niet had, werd u als een verliezer beschouwd." Of consumenten het bewust erkennen of niet, die kleuren zijn ook bedoeld om te communiceren. In het platina waar de VaporMax zal debuteren, zegt Harlow dat alles vloeibaar en transitioneel moet lijken, zonder harde contrasten. "We hebben het expres gedaan om ervoor te zorgen dat de schoen er glad en soort van wolkachtig en luchtig uitziet," zegt hij.

Maar Nike Air Max 90 Femme Nike is al bezig met het lanceren van andere kleuren. Mode vereist immers opties. Mensen kunnen de schoen kopen voor hardlopen, of ze kopen het voor boodschappen. Om in 2017 een succes te worden, Nike Air Max 90 Mujer moet het voor beide werken. Nike en zijn aandeelhouders hopen dat de VaporMax de verkopen van Nike tot leven zal wekken. In het afgelopen jaar heeft Adidas het beter gedaan dan in de VS, het thuisveld van Nike en de grootste en belangrijkste sneakermarkt ter wereld. Het Duitse bedrijf heeft grotendeels gewonnen met nieuwe producten, zoals het Boost-platform, en door het belangrijkste mode-aspect te realiseren. Prestatiesportschoenen bevinden zich momenteel in een zachte patch, met name basketbal, een van de kerncategorie?n van Nike. VaporMax zal in vijf jaar de eerste grote productinnovatie van Nike zijn, en Credit Suisse merkte in een briefje aan beleggers op dat Nike's nieuwe productlijnen met de nadruk op technologie "dienen als krachtige voertuigen om consumenten op te frissen (vooral in combinatie met Nike's jaarlijkse Nike Air Max 95 Femme marketingbudget van $ 3,5 miljard). "

Meer dan adverteren of beroemdheden of aanbevelingen van sporters, wat sneakers verkoopt, is een geweldig product, en dat is wat Nike moet leveren om de VaporMax een hit Nike Internationalist Femme te maken. Vandaag de dag betekent dat een schoen die de technologie een stap verder brengt, maar die ook past bij de levensstijl van het winkelend publiek. "In het huidige tijdperk van het ontwerpen van schoenmodellen komt het idee van de overgang van de ene naar de andere activiteit vaker voor dan in de verleden, toen sneakers vooral bedoeld waren om te rennen en ze niet werden Adidas Superstar Mujer gebruikt voor lifestyle, "zegt Harlow. "Nu is het Adidas ZX 750 Femme gewoon een onderdeel van de tijdsgeest, onderdeel van de cultuur." De Air Max hielp bij het lanceren van dat huidige tijdperk. De geschiedenis van Air Max Geller was gehuisvest Nike Air Max 90 Mujer in zijn Shoezeum. Het is Nike Air Vapormax Donne chronologisch, loopt van rechts naar links en van boven naar beneden.Nike heroverde de toppositie op de wereldmarkt eind jaren tachtig en heeft het sinds het Centre Pompidou niet meer losgelaten. Het moderne Nike Air Max 2017 Femme kunstmuseum, dat Nike-ontwerper Tinker Hatfield inspireerde.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar