Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

dat aantal tegen 2023 terug te brenge

Enviado por yaya2017 
dat aantal tegen 2023 terug te brenge
06-June-2019 05:47
De brief werd ook verzonden aan minister van Financi?n Steve Mnuchin, minister van handel Wilbur Ross en Larry Kudlow, directeur van de Nationale Nike Air Max 1 Dam Economische Raad. Het volgde de lijst van vorige week van het kantoor van de Amerikaanse handelsvertegenwoordiger voor een waarde van Adidas ZX 750 Mujer ongeveer $ 300 miljard aan producten die hogere invoerrechten zouden kunnen zien, inclusief alle soorten schoeisel. Trump zal volgende maand de tarieven bespreken met Chinese president Xi Jinping. Trump heeft herhaaldelijk verklaard dat China Adidas Superstar Femme de tarieven zou betalen - iets waarvan zijn critici Nike Air Presto Mujer zeggen dat het misleidend of verkeerd is. Eerder deze maand zei Kudlow dat "beide partijen" zullen betalen. "Als een industrie die elk jaar voor een belastingfactuur van $ 3 miljard staat, Nike Air Max 90 Womens kunnen we u verzekeren dat elke stijging van de kosten van het importeren van schoenen een directe impact heeft op de Amerikaanse schoenenconsument , "Volgens de brief.

Dat sentiment is herhaald in de branche. "We maken niet genoeg om dat op te Nike Air Max 97 Mujer vangen", zei Michael Jeppesen, president van Global Operations bij Wolverine World Wide Adidas Superstar Femme Inc., die ook de brief ondertekende. Nike Air Vapormax Femme "De enige manier om dit te doen is om aan de consument te worden doorgegeven." Sommige bedrijven die spanningen op handelsgebied verwachtten, zien echter kansen als een vraag naar Nike Air Max 270 Womens sportkleding in China. Puma SE heeft de productie Nike Air Max 95 Dam verplaatst naar landen zoals Vietnam en Bangladesh - terwijl China producten bleef verkopen voor de consumenten in dat land, zei CEO Bjorn Gulden op 26 april. "Eerlijk gezegd is de handelsoorlog tussen China en de VS een klein beetje een Nike Air VaporMax Mujer geschenk, 'zei Gulden. "We kunnen gerichte producten produceren voor de Chinese markt in China, wat scheelt voor plichts- en andere kosten."

De bedrijven in de brief verschillen in hun afhankelijkheid van China. Nike maakte bijvoorbeeld in het fiscale Nike Air Presto Dam jaar 2018 ongeveer een kwart van de kleding en schoenen in China. Puma nam 24% van zijn producten uit China, tegenover 32% uit Vietnam. En terwijl Skechers USA Inc. ongeveer Nike Air Vapormax Womens 65% van zijn goederen in China verkoopt, zijn niet al die producten bestemd om te worden verkocht in de USUnder Adidas ZX 750 Mujer Armor Inc., die ook de brief ondertekende, haalt ongeveer 18% van zijn Nike Air Max Thea Womens producten uit China - - een daling ten opzichte van 46% in 2013. Het doel van de onderneming is om dat aantal tegen 2023 terug te brengen tot slechts 7%. Boeing Co. heeft onderhandeld over een van de grootste orders ooit van breedspantige Nike Roshe Run Womens jetliners met Chinese luchtvaartmaatschappijen, zelfs als spanningen tussen Washington en Beijing Nike Air Max 2017 Womens escaleren, zeggen mensen die bekend zijn met de gesprekken. Boeing weigerde commentaar te geven, terwijl de Chinese burgerluchtvaartadministratie Adidas ZX 700 Womens niet onmiddellijk reageerde op een verzoek om commentaar van Bloomberg News.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar