Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

rechten op Chinese schoenen te verhogen, zal een onmiddellijk

Enviado por yaya2017 
rechten op Chinese schoenen te verhogen, zal een onmiddellijk
10-June-2019 07:54
Matt Priest, president en chief executive van de Footwear Distributors and Retailers of America, een industriegroep, zei dat www.domoreso.fr veel detailhandelaren al begonnen zijn om de kosten voor het voorjaar van 2020 in kaart Nike Air Max 95 Femme te brengen, en dat sommige leden bezorgd zijn dat de nieuwe tarieven ze uit de prijzen zullen halen bedrijf. Priester zei dat zijn organisatie nog niets van het Witte Huis heeft gehoord. Adidas ZX 750 Mujer "De Nike Roshe Run Femme onzekerheid is waarschijnlijk de grote moordenaar," zei Priester. "In de tussentijd moeten we plannen maken voor het ondenkbare." Als de tarieven van kracht worden, Nike Air Max 720 Femme zullen consumenten het bijna meteen voelen, omdat ze worden beoordeeld zodra een goede de grens overgaat, zei Priest. Dat zou gevolgen hebben Adidas ZX 750 Womens voor de schoolvoorraad en de verkoop van vakanties later in het jaar. Een van de redenen waarom schoeisel moeilijker elders te produceren is, is vanwege het productieproces, dat ingewikkelder is dan het maken van bijvoorbeeld een broek, zei Neil Saunders, managing director van onderzoeksbureau GlobalData Retail.

?Het ingewikkelde proces betekent dat bedrijven al fors hebben ge?nvesteerd in Chinese apparatuur en daarom hebben gebudgetteerd Nike Air Max 90 Donne Rosa voor goedkopere arbeidskosten. "Door de hele supply chain heen, heeft een verhoging van Nike Air Max 720 Femme Nike Air Max Thea Femme de tarieven nogal een negatief effect", zei Saunders. The Nike Air Max 720 Womens Footwear Distributors & Retailers van Amerika schat dat de voorgestelde tarieven zouden kleven op een extra $ 7 miljard aan jaarlijkse kosten voor klanten. Dat komt bovenop de bestaande $ 3 miljard per jaar aan tarieven betaald door de schoenenindustrie, dankzij de wetgeving uit 1930 die bedoeld was om Amerikaanse productie te beschermen tijdens de Grote Depressie. Afgelopen zomer hief Trump tarieven op $ 34 miljard aan Chinese goederen. Het Witte Huis volgde een dreigement op om de tarieven uit te breiden naar Nike Air Max 90 Femme alle invoer van $ 500 miljard uit China, waardoor de schoenenindustrie op scherp stond.

"Elke actie die wordt ondernomen Nike Air Max 720 Femme om de rechten op Chinese schoenen te verhogen, zal een onmiddellijk en langdurig effect hebben op Amerikaanse individuen en gezinnen", schreven de www.heryarts.fr bedrijven in maart. Bedrijven van allerlei Nike Air Max 720 Mujer aard kampen met de zich ontwikkelende bedreigingen van Adidas ZX 850 Womens Trump, zei Mark Cohen, directeur van detailhandel aan de Columbia Business School. Het kan bijna onmogelijk zijn voor retailers om zich praktisch voor te bereiden op potenti?le Adidas Ultra Boost Womens nieuwe tarieven en tegelijkertijd mee te doen aan en te reageren op Trump's alledaagse grillen, zei Cohen. "Deze schoenenfabrikanten worden gedood omdat ze niet gemakkelijk kunnen verplaats de productie naar andere landen Adidas ZX Flux Womens die geen productie hebben op de niveaus die de Chinezen hebben, "zei Cohen. "En zo wat Adidas ZX 750 Womens gebeurt er? Prijzen gaan omhoog. De vraag zal naar beneden gaan. Mensen geven minder geld uit als de prijzen stijgen. Geen vraag over. "
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar