Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

us compenseren omdat het een illegale kopie van onze o

Enviado por yaya2017 
us compenseren omdat het een illegale kopie van onze o
19-June-2019 05:08
Bedrijven, ziet u, moeten anticiperen op politieke - en economische - winden Nike Air Max 2017 Mujer en dienovereenkomstig reageren. Het is echter moeilijk wanneer de wind snel en soms willekeurig van richting verandert. Zal een sterk verwoorde brief enig verschil maken? Of Nike Air Max 90 Mujer zal alleen al het vooruitzicht van meer tarieven de schoenenfabrikanten aanmoedigen om zich steeds meer volledig uit China terug te trekken en een land te vinden waarmee geen Nike Air Max 95 Dam handelsoorlog is? Geen handelsoorlog tot nu toe. Inderdaad, hoewel deze schoenenbedrijven vragen om te worden uitgesloten van de Tariefstijging, hun ware gevoelens komen aan het licht in de allerlaatste zin: het is tijd om deze handelsoorlog te be?indigen.US sportkledinggigant Nike zei dinsdag dat het zijn nieuwste schoen terugtrekt nadat Panama's inheemse Guna-gemeenschap het beschuldigde Adidas ZX Flux Dam van het "piraten" van een beschermde traditioneel ontwerp.

@Nike Guys, dit zijn coole sneakers en ik Nike Internationalist Mujer krijg de referentie naar de Coquí-kikker, maar dit patroon en ontwerp komen NIET uit Puerto Rico! Het is een ontwerp genaamd MOLA, gemaakt door de Guna-mensen in Panama en Nike Air Max 97 Mujer delen van Colombia. een ENORM falen van je onderzoeksafdeling. Advocaten voor de Guna zeiden dat de speciale editie van de Air Force 1-modelschoen een traditioneel 'mola'-ontwerp Nike Roshe Run Womens zonder hun toestemming had en hun intellectuele eigendomsrechten schond. Ze hadden het bedrijf ge?ist om terug te trekken uit een geplande lancering van de $ 100-schoen op 6 juni. Na contact Nike Air Max 720 Femme te hebben opgenomen met AFP, zei een woordvoerder van Nike: "Onze excuses voor de onnauwkeurige weergave van de ontwerpoorsprong voor de Nike Air Force 1 'Puerto Rico' 2019. Als gevolg hiervan Nike Air Max TN Mujer is dit product niet meer beschikbaar." Guna-jurist Aresio Valiente vertelde AFP dat de inheemse bevolking niet Nike Air Max 2017 Mujer alleen op zoek was naar de terugtrekking van het product, maar ook naar schade omdat de schoen 'deel uitmaakt van de spiritualiteit van de Guna-bevolking'.

"Het bedrijf Asics Gel Lyte 5 Femme moet ons dus compenseren omdat het een illegale kopie van onze ontwerpen was," zei Valiente, eraan toevoegend dat ze "al een protestbriefje naar Nike hadden gestuurd". Er zijn Nike Air Max 97 Dam wereldwijd "meer en meer gevallen" waarin inheemse mensen melden diefstal van hun intellectuele eigendom door ontwerpers of grote bedrijven, zei Martinez. "Het interessante hier is dat er Nike Air Max Thea Femme debatten zijn in de World Intellectual Property Organization en er zijn eisen van inheemse volkeren dat er iets moet worden gedaan. gedaan. "Sneaker-gigant Nike wil de" enorme pijn "die je Nike Air Presto Mujer zou kunnen ervaren met slecht passende schoenen oplossen, dus introduceert het de Nike Fit-functie, waarmee je je voeten Adidas ZX 850 Femme kunt scannen vanaf je cameratelefoon en binnen enkele seconden de juiste Adidas ZX Flux Womens pasvorm aanbeveelt voor u.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar