Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

De Triax Herenschoenen kunnen

Enviado por Beriferhenma 
De Triax Herenschoenen kunnen
07-December-2017 07:31
De Swift Run neemt een Adidas yeezy kijkje achteraf bij de motivatie van Adidas om zijn motivatie te vinden en te behouden in werksilhouetten uit de jaren tachtig. De debuut witte colorway heeft een Primeknit-upper met blauwe en groene garenaccenten door. Contrast komt beschikbaar als een crême enkelband en drie strepen branding. Het paar is absoluut afgewerkt met een witte EVA tussenzool, buitenzool van houtskool, samen met Torsion-systeem terwijl in de middenvoet.

Als gevolg van tientallen jaren van arbeid, het digitaliseren van de supply chain en het heroverwegen van de manier waarop het de neiging heeft om schoenen te maken, suggereert Adidas dat het mogelijk nu kleine operaties van unieke schoenen produceert die zijn aangepast aan de eisen van mensen. Uiteindelijk is dit bedoeld om de economie, die de sneaker-activiteiten al jarenlang heeft geschetst, te verbeteren. De gloednieuwe sneakers zijn slechts een primaire zet in een aanzienlijk nog grotere race.

De Triax Herenschoenen kunnen een echte duurzaamheid vertonen in echte snelwegomstandigheden. Nu lanceert Adidas een nieuwe sneaker die bekend staat als de AM4LDN- "Adidas ontworpen voor Londen" - op 19 oktober; het is de initiaal in een hele reeks sneakers gemaakt en gemaakt voor al die steden. Deze schoenen zijn ontworpen voor een groot aantal mensen en lijken meer op populaire, in plaats van op versies. Dit is eigenlijk spannend. Adidas originals dames schoenen krijgen een toenemend aantal gunst door mensen. Dit kan ook verschuldigd zijn voor elke Nike-trainingsschoen.

Maar laten we de echte reden bereiken dat we hier het meeste zijn: denk aan die bubbels? Afsluiten! Sinds we onze lezers een vroege blik gaven met de Nike-schoenen die volledig terug te koop waren met maart, hebben we een groot aantal aankomende kleuren 2-3 weken geleden bekeken, hoewel deze gloednieuwe kleur niet tot onlangs op onze radar is uitgekomen. Naast de unieke blauw-naar-zwarte gradiëntbovenkant die aanvankelijk de aandacht trok, zou een andere interessante opmerking de verzilverde totale lengte-eenheid voor luchtstootdempingzool kunnen zijn.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar