Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Air Force 1 Opruiming

Enviado por trishakuhn 
Nike Air Force 1 Opruiming
05-January-2019 10:39


Je kunt het ophalen op www.apparentshoe.com

Met alle jaren van hondsdolle liefde en toewijding die zoveel mensen hebben getoond aan het legendarische Nike Air Force 1 OpruimingBasketball-arsenaal, zijn er niet te veel vergeten klassiekers verloren in de vergetelheid, vooral uit het zeer vruchtbare en goed gedocumenteerde begin van de jaren '90. Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds een paar edelstenen rondzweven die de meeste sneakerheads ofwel vergeten zijn, of in het geval van sommige van onze jongere lezers, waarschijnlijk nooit wisten dat ze al bestonden. Ondanks de zeer ongelukkige en generieke modelnaam staat de Nike Air Force High bovenaan de lijst met super-dope Nike Basketball-ontwerpen die buiten spel zijn geraakt.

De Nike Air Force 1 Online Kopen nam de Nike Force-silo mee naar een nieuwe plek met een van de meest stijlvolle, maar toch gevechtsklare ontwerpen die ooit in de populaire onderafdeling Nike Basketball zijn verschenen. De schoen was voorzien van een superhoge snit met een heen en weer kruisen wreefband en neopreen voering van de sok, evenals een ademende mesh tong en zichtbaar Air-eenheid in de hiel. De Black / White / Lapis-colorway die in deze afbeeldingen te zien was, pronkte met een volledig zwart nubuck-bovenwerk met een witte Swoosh en levendige blauw- en roodblauwe accenten, waardoor het een van de meest in het oog springende Nike-modellen in die tijd was.

Naast de eerder bevestigde Nike Air Force 1 Sale nlmet Croc-skin leer, heeft de Swoosh een hoge iteratie die dezelfde esthetiek gebruikt. Versierd in een hoofdzakelijk zwart bovenwerk van glad leer, komt de bovengenoemde krokeshuid in actie op de overbelichte paarse Swoosh over de middenvoet van de sneaker. De groter dan levensechte Swoosh doet denken aan de branding die op het Nike Blazer-silhouet verschijnt, waardoor dit specifieke ontwerp een beetje een vintage tintje krijgt.

Nike voegt een vintage thema toe aan deNike Air Force 1 Sale Nederland, omdat het hier is gekleed in een "Vintage Green" premium suède bovenste zitting bovenop een tijdloze rubberen zool. Deze seizoensafhankelijke sportdetails in leder van synthetisch leer die de tong en de hak van de sneaker siert. De combinatie van eersteklas materialen en de altijd populaire kauwgombodem voegt een tijdloze esthetiek toe aan dit groene ontwerp dat precies op tijd voor Kerstmis arriveert. Het gebruik van een rubberen zool is een beproefd succes op de AF1, omdat het vele malen is gekenmerkt met verschillende gekleurde bovenstukken, zoals het tonisch vergelijkbare olijfaanbod van eerder dit jaar.

DeNike Air Force 1 Waar te Koop heeft dit jaar talrijke speciale colorways ontvangen, meest recent in de vorm van de AF100-collectie. Het klassieke silhouet zal echter geen stoom verliezen in 2018, omdat er nieuwe beelden van een BHM Air Force 1 High zijn ontstaan. Het ontwerp van de schoen neemt een eenvoudige maar krachtige houding aan bij het vieren van de Black History Month. Het bovenwerk van zwart getrommeld leer is voorzien van pan-Afrikaanse vlagstrepen vanaf het uiteinde van de toebox tot aan de hiel van de tussenzool. De schoen heeft ook het klassieke 'BHM'-embleem op de hiel.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar