Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Air Force 1 waar te koop

Enviado por colemanmckenzie 
Nike Air Force 1 waar te koop
09-March-2019 07:37


Je kunt het ophalen op www.shoesmarkbe.com

De Air Force High nam de Nike Air Force 1 waar te koop-silo mee naar een nieuwe plek met een van de meest stijlvolle, maar toch strijdlustige ontwerpen die ooit zijn uitgekomen in de populaire onderafdeling van Nike Basketball. De schoen had een superhoge snit met een heen en weer kruisen wreefband en neopreen voering van de sok, evenals een ademende mesh tong en zichtbaar Air-eenheid in de hiel. De zwart / wit / lapis-colorway die in deze afbeeldingen te zien was, pronkte met een volledig zwart nubuck-bovenwerk met een witte Swoosh en levendige blauwe en rode accenten, waardoor het een van de meest in het oog springende Nike-modellen in die tijd was.

Naast de eerder bevestigde Nike Air Force 1 where to buy met Croc-skin leer, heeft de Swoosh een hoge iteratie die dezelfde esthetiek gebruikt. Versierd in een hoofdzakelijk zwart bovenwerk van glad leer, komt de eerder genoemde krokeshuid in actie op de overbelichte paarse Swoosh over de middenvoet van de sneaker. De groter dan levensechte Swoosh doet denken aan de branding die op het Nike Blazer-silhouet verschijnt, waardoor dit specifieke ontwerp een beetje een vintage tintje krijgt.

Nike voegt een vintage thema toe aan de Nike Air Force 1 Aanbieding, omdat het hier is gekleed in een "Vintage Green" premium suède bovenste zitting bovenop een tijdloze rubberen zool. Deze seizoensafhankelijke sporttas heeft ook synthetisch lederen details die de tong en de hak van de sneaker siert. De combinatie van eersteklas materialen en de altijd populaire tandvleesbodem voegt een tijdloze esthetiek toe aan dit groene ontwerp dat net op tijd voor Kerstmis arriveert. Het gebruik van een rubberen zool is een beproefd succes op de AF1, omdat het vele malen is gekenmerkt met verschillende gekleurde bovenstukken, zoals het tonisch vergelijkbare olijfaanbod van eerder dit jaar.

De Nike Air Force 1 provide heeft dit jaar talrijke speciale colorways ontvangen, meest recent in de vorm van de AF100-collectie. Het klassieke silhouet zal echter geen stoom verliezen in 2018, omdat er nieuwe beelden van een BHM Air Force 1 High zijn ontstaan. Het ontwerp van de schoen neemt een eenvoudige maar krachtige houding aan bij het vieren van de Black History Month. Het bovenwerk van zwart getrommeld leer is voorzien van pan-Afrikaanse vlagstrepen vanaf de punt van de toebox tot aan de hiel van de tussenzool. De schoen heeft ook het klassieke 'BHM'-embleem op de hiel.

Public School NY barstte in de sneakerscene met hun aangekondigde samenwerking met Jordan Brand en de Nike Air Force 1 Bestel. Het NYC-gefokte herenkledinglabel richt nu zijn aandacht op Nike en de Air Force 1 High met dit eerbetoon aan het volledig witte pictogram in een volledig gedeconstrueerde build om de vroege voorbeeldfase van de productie na te bootsen. De PSNY x Air Force 1 High is gebouwd met premium leersoorten en onderscheidt zich door alle stiksels langs de naden bloot te leggen en de indruk van een onvolledige productie te geven. Een mock sample-tag leent ook voor het concept, net als de waarschuwing "PROPERTY OF PSNY, NOT FOR RESALE" op het lipje van de hiel. PSNY-branding is duidelijk zichtbaar op de tong en op de binnenzool, met hun kenmerkende logo van We Need Leaders verborgen achter de hiellip.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar