Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air max 270 ανδρικα

Enviado por aelly 
nike air max 270 ανδρικα
15-March-2019 12:26
Τους τελευταίους μήνες, έχουμε nike air max 270 ανδρικα δει πολλές από τις πιο δημοφιλείς σιλουέτες του Swoosh, τόσο παλιές όσο και νέες, που εμφανίζονται με ιριδίζοντα μακιγιάζ που αποτελούνται από αστραφτερό μπλε και μοβ απόχρωση με κάποια βοήθεια από τη Laser Fuchsia. Σήμερα, μάθαμε ότι οκτώ από αυτά τα πάνινα παπούτσια θα συναντηθούν αυτό το μήνα για να σχηματίσουν τη συλλογή "Throwback Future", κουνώντας τον συνδυασμό των νοσταλγικών τους ριζών και των φουτουριστικών χρωμάτων. Με τις κλασικές εικόνες που μοιάζουν με το Air Max 97 και το Air Max 95, εισάγει επίσης τα νέα Air Max 720 και Air Max 270 ενώ παράλληλα εκτοξεύει δύο λαμπερές εκδόσεις του Vapormax, του 2019 και του Run Utility, Air Max Plus, και ένα ζευγάρι κεφαλής της Air Max DIA μόνο για κυρίες. Είναι σαφώς αγκυροβολημένες από τις προαναφερθείσες ιριδίζουσες θεραπείες, ενώ στο μείγμα προστίθεται ένας εξουδετερωμένος μαύρος τόνος σε μια προσπάθεια να μετριάσουν τα ήδη έντονα σχέδια τους.

Από το debut του nike air max 270 φθηνα Φεβρουαρίου του 2018, το Air Max 270 έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς σιλουέτες Max της ζωής του Nike - και τώρα έρχεται σε ένα μαύρο, άσπρο και μπλε combo με μαύρο, μπλε και πλήρες με ένα νέο πλέγμα. Το κύριο σημείο σχεδιασμού του παπουτσιού είναι η αναγνωρίσιμη υπερβολική φούσκα φτέρνας, που είναι ντυμένη με ένα εξαιρετικά μαλακό μπλε "αλουμινίου", ενώ επιπλέον μπλε πινελιές φτάνουν στο κολάρο. Το υπόλοιπο παπούτσι επιλέγει να κρατήσει τα πράγματα σχετικά απλά, συνδυάζοντας το παραπάνω αναφερθέν μαύρο μάτι με λευκές μεμβρανοειδείς επικαλύψεις και μικρές επώνυμες λεπτομέρειες για να ολοκληρώσουν την εμφάνιση.

Ενώ υπήρχαν και άλλα nike air max axis ανδρικ παπούτσια Nike Air που σχεδιάστηκαν ρητώς για τον τρόπο ζωής, ξεκινώντας με το 1987 Air Safari, όλες αυτές οι αξεσουάρ που δημιουργήθηκαν αρχικά για την εκτέλεση των επιδόσεων. Η μονάδα Air Max 270, και το επόμενο παπούτσι της, είναι τα πρώτα 100% παπούτσια αέρα για τον τρόπο ζωής - σχεδιασμένα με την ίδια αυστηρότητα όπως η αθλητική απόδοση αλλά και για τις απαιτήσεις της ολοήμερης φθοράς. Το όνομα 270 προέρχεται από ένα εσωτερικό επίθεμα της Nike για το Air Max 93, το οποίο αναφέρεται στους 270 βαθμούς ορατότητας στη μονάδα αέρα.

Ενώ το πιο πρόσφατο Air Max 720 nike ανδρικα της Swoosh προσελκύει αυτήν την περίοδο το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής του καταναλωτή, δεν θα ήταν αυτό που ήταν χωρίς την εισαγωγή του Air Max 270 του 2018, που χρησίμευσε ως η πρώτη σιλουέτα της NSW που σχεδίαζε τον τρόπο ζωής- Μονάδα αέρα στην ιστορία. Ενώ το 720 είναι κατανοητό ότι συγκεντρώνει περισσότερα buzz, τα 270 έχουν ακόμα πολλά να πουν για τον εαυτό τους, που θα κυκλοφορήσουν σε μια άλλη καθαρή ποικιλία που θα ενώσει τόσο το Wolf όσο και το Cool Gray με λίγη βοήθεια από το Game Royal και το University Red. Ενώ οι πιο κοσμικές γκρίζες αποχρώσεις απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας αυτής της επανάληψης, οι πιο σφριγηλές αποχρώσεις της ντύνονται τα πιο σημαντικά διακοσμητικά της όπως οι έλεγχοι της Nike και η επωνυμία "AIR270". Πιάσε μια λεπτομερή ματιά στο πιο πρόσφατο colorway AM270 παρακάτω και κρατήστε το κλειδωμένο για ενημερώσεις σχετικά με την επερχόμενη κυκλοφορία του Μαρτίου.


For More information, please click here [www.mysportsgr.com]
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar