Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

adidas 3st 004 black

Enviado por booth79 
adidas 3st 004 black
20-April-2019 09:04

adidas streeft ernaar om 2016 af te sluiten met een nieuwe NMD-warmte door het "Tri-Color" -pakket van de adidas nmd r1 dames wit Primeknit vrij te geven. Daarom bekijken we hier de samenvallende colorways die deel uitmaken van de capsule van dichterbij. Met Primeknit bovenconstructie komen de kicks in donkere en lichtgrijze iteraties, naast de tri-gekleurde adidas-branding. Een witte Boost-zool zit eronder, met zwart-witte EVA-pluggen die ook aanwezig zijn.
The Three Stripes staat bekend om hun legendarische hardloopschoenen en iconische basketbalschoenen, en nu geven ze skateboarders wat liefde met de nieuw aangekondigde adidas 3st 004 black Blue Gum, en het is een must-agent! De Adidas 3ST.004 Collegiate Royal Cloud White Antique Silver, gedreven door professionele rijderinzichten, dringt je tot het uiterste. Deze schoenen zijn rond een halfzool met kussens gebouwd en hebben een duurzaam bovenwerk van nubuck van varkensleer en klassieke details rond de zijdelingse en mediale zijkanten. Een hielvergrendeling en met gomrubber omwikkelde tussenzool voegen bescherming toe zonder in te boeten aan boardgevoel of wendbaarheid, en om het geheel af te ronden, biedt een Boost middenzool extra comfort en een soepele pas.
Na de release van de adidas yeezy boost 350 v2 zebra blue "Beluga" eerder deze maand, lijkt het erop dat we nu een releasedatum hebben voor de volgende Kanye West x adidas Yeezy-samenwerking, de adidas Yeezy 750 Boost Light Brown.
adidas raakt je met een nostalgische explosie uit het verleden met de release van een klassiek silhouet. De adidas continental 80 heren wit is het veelzijdige binnenmodel uit de jaren 80 vervaardigd van soepel leer. Een EVA-inzetstuk biedt de hele dag comfort en flexibiliteit. Oldschool zag er nog nooit zo goed uit.
https://www.linrubsole.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar