Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

duct werd "een eersteklas hard

Enviado por caicai2017 
duct werd "een eersteklas hard
24-April-2019 09:04
Bijna 20 jaar geleden ging Nike op zoek naar een schoen die Nike Air Huarache Donne topprestaties levert Nike Air Max 95 Womens aan www.heryarts.fr sporters, terwijl tegelijkertijd het productie-afval wordt verminderd. In werkelijkheid cre?erde het een oorlog die leidde tot honderdduizenden - zo niet miljoenen - dollars aan kosten en strekt zich uit over jaren en continenten. Binnen Nike's Nike Air Force 1 Femme ultrageheimrijke Beaverton, het hoofdkantoor van Oregon, nam deze schoen de vorm aan van jaren van intensief onderzoek en ontwikkeling en kosten die CEO Mark Parker dacht dat de reus van 86 miljard dollar nooit zou kunnen terugverdienen.
Maar in februari 2012 debuteerde Nike wat werd beschouwd als de meest gedenkwaardige innovatie in de fel concurrerende en multibiljoen-dollar-verdienende sneaker-markt in jaren. Het was Flyknit.
De technologie zelf maakt gebruik van garen- en stofvarianten om "een lichtgewicht, nauwsluitend en vrijwel naadloos bovendeel" te ontwerpen. Nike Air Max Tn Homme Naast "een nauwkeurige pasvorm", het geweven bovenwerk van Flyknit-schoenen - de eerste sneakers met een bovendeel Nike Air Max 270 Donne die uit een een stuk materiaal, in tegenstelling Nike Air Max 95 Dames tot een stuk uit verschillende stukken aan elkaar genaaid - resulteert in weinig tot geen afval in het productieproces.
Met roots bij Nike die dateren van ten minste 2000, toen de op Oregon gebaseerde sportkleding-gigant zijn allereerste prototype maakte om een ??sneaker te maken met een bovenwerk van geweven stof, vertegenwoordigt de technologie "de juiste richting voor Nike, van zowel een bottom-line en een milieuperspectief, "vertelde Parker de Wall Street Journal in 2015. En het heeft gepresteerd. In de vijf jaar na de eerste release, hebben sneakers die de Flyknit-technologie dragen, voor meer dan $ 1 miljard aan Nike-inkomsten meegenomen.
Binnen vijf maanden na het debuut van de Nike Flyknit kwam een ??andere opvallende ontwikkeling: adidas onthulde zelf gebreid schoeisel, Primeknit. Het product werd "een eersteklas hardloopschoen" genoemd. Adekines Primeknit werd gedragen door een methode waarbij een enkel stuk gesmolten garen digitaal wordt gebreid om een ??bovendeel Nike Air Max 2017 Dames met één draad te maken Nike Air Max 2016 Donne en materiaalverspilling te verminderen.
James Nike Roshe Run Womens Carnes, het hoofd van het sportprestatiesontwerp van adidas, zei destijds dat de Primeknit al drie jaar in ontwikkeling was, terwijl adidas-managers al geruime tijd "een select aantal schoenenindustriefiguren stil hadden verteld" over hun eigen Primeknit-technologie, niemand was voorbereid op wat zou komen ... behalve Nike Air Max 720 Dames misschien Nike.
"Adidas vertelde me dat ze aan een soortgelijke technologie als Flyknit werkten," vertelde Matt Powell, analist van betrouwbaar schoeisel, tegen OregonLive, "maar ik had geen idee dat dit vergelijkbaar was."
De gelijkenis van de adidas-schoen met die van de Flyknit van haar Amerikaanse rivaal was onmiskenbaar.
Adidas noemde zijn Primeknit-schoen "een van [zijn] meest opwindende en duurzame producten ooit." Nike noemde het een kopie.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar