Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

ike, Adidas of Under Armour over het bureau naar Ball gli

Enviado por yaya2017 
ike, Adidas of Under Armour over het bureau naar Ball gli
21-May-2019 03:54
De Nike Air Pegasus 83 Mujer publicatie van ESPN's onderzoekshoofdwerk van Ramona Shelburne, Paula Lavigne en Malika Andrews Nike Air Max TN Femme detailleerde hun bevindingen van de recente beslissing van Lonzo Ball om banden te verbreken met de mede-oprichter van Nike Air Max 270 Femme Big Baller Brand, Alan Foster. De verhuizing kwam als Ball en zijn team vond bewijs dat Foster in de afgelopen jaren meer dan $ 1,5 miljoen aan Ball's geld had witgewassen. Het verhaal onthulde ook veel dingen over de status van Big Baller Brand Nike Air Max 270 Mujer Blancas and Ball. We weten nu dat het Foster was die Lonzo en de Ball-familie overtuigde om Big Baller Brand te vormen Nike Air Max 95 Femme in plaats van te ondertekenen met Nike of Adidas. We weten ook dat Lonzo het grootste deel van Big Baller Brand bezit, op 51 procent, met Adidas ZX 750 Dámské LaVar en Tina Ball en Foster die de resterende bedragen gelijk bezitten. We weten dat de Lakers op zijn minst enige bezorgdheid Nike Roshe Run Mujer hebben geuit over de schoenen van Big Baller Brand die een rol spelen in de terugkerende enkelblessures Nike Air Max 270 Femme Blanche van Lonzo. Ball leek bereid subtiele aanpassingen aan zijn schoen aan te brengen, maar was niet bereid om alleen de Adidas ZX Flux Womens schuld aan zijn schoenen te geven.

Ball verklaarde ook dat hij in verschillende andere sneakers traint en dat de kwestie niet strikt aan Big Baller Brand-schoenen kan worden gekoppeld. En tenslotte weten we dat Big Baller Brand nog steeds een Nike Air Max 270 Womens F-rating heeft van het Better Business Bureau en niet alleen omdat ze deel dezelfde initialen met de organisatie. Adidas Superstar Femme Sure, Ball en de eerder genoemde schoenenbedrijven hebben misschien een rotsachtig verleden met de familie die $ 1 miljard eist om Lonzo te tekenen voorafgaand aan het ontwerp. Kennelijk hebben de bedrijven het afgewezen, maar zelfs toen hadden Nike en Phil Nike Air Max 90 Dámské Knight interesse in Lonzo. Zoals de meeste dingen die door de familie Ball zijn gedaan, was het aantal Adidas NMD Womens alleen voor shockwaarde om publiciteit te krijgen. Uiteindelijk blijft het geld praten en een realistischer cijfer kan absoluut nog www.jonhaylett.co.uk worden uitgewerkt.

Zou de cheque van Nike, Adidas of Under Armour over het bureau naar Ball glijden, verleidelijk genoeg zijn voor Ball om zich Nike Air Max Thea Womens af te wenden van Big Baller Brand in het licht van de bevindingen van vrijdag en met meer Adidas Ultra Boost Womens veiligheid en meer geld op gevestigde bedrijven te liften? Een van de voordelen van Big Baller Brand voor Lonzo Ball Nike Air Max 97 Womens is de vrijheid voor de bewaker om te dragen. In zijn eerste Summer League en soms in zijn rookseizoen, droeg Ball allerlei verschillende merken. In zijn tweede seizoen bleef Ball het hele seizoen bij zijn ZO2.19's. Maar aangezien Ball lijkt af te wijken Nike Air Vapormax Dam van Big Baller Brand en een nieuwe deal te sluiten met een andere grote schoenenfabriek, was het interessant Nike Air VaporMax Mujer om recente opmerkingen te zien waarin Ball koos een specifiek type Nike-schoenen als zijn favoriet. Tijdens zijn recente verschijning Nike Air Pegasus 83 Womens op de live-show van House of Highlights, werd aan Ball gevraagd wat zijn favoriete niet-Big Baller-merkschoenen in de hoepel waren.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar