Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air max 270 ανδρικα

Enviado por wrisbaby 
nike air max 270 ανδρικα
04-September-2019 11:25
nike air max 270 ανδρικα Πέτα πίσω σε ένα κλασικό 1997 σε αυτά τα Nike Kids Little Posite One (644791-006) Τώρα που φορούν το διασημότερο «Space Jam» colorway, αυτά τα αγαπημένα 3 / 4th kicks είναι εξοπλισμένα με εξαιρετικά ελαφρύ Upper Foamposite, κέλυφος ενιαίας κατασκευής κομμάτι που σχεδιάστηκε για να σας κρατήσει γρήγορα στο γήπεδο και την παιδική χαρά. Οι μονάδες Zoom Air που είναι τοποθετημένες σε τακούνια παρέχουν ενεργό αποσβεστήρα, ενώ τα ανθεκτικά εξωτερικά ελαστικά από καουτσούκ έχουν τελειώσει με πολυκατευθυντικά μοτίβα ψαροκόκαλου που βελτιστοποιούν την πρόσφυση στην επιφάνεια για να αποτρέπουν τυχόν ολίσθηση και πτύχωση. Αυτή η διαγαλαξιακή επανάληψη βλέπει το ανώτερο επικαλυμμένο με γυαλιστερό μαύρο χρώμα με υπαινιγμούς λευκού και Hyper Royal στην εσωτερική επένδυση και εξωτερική σόλα.

nike air max 270 φθηναΓια μερικούς, τα 270's μπορεί να τρέχουν λίγο στενά στο κουτί toe, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι πολύ αληθινό σε μέγεθος συνολικά. Έχουν μια άνετη και ασφαλή αίσθηση ενώ σας αφήνουν να κινούνται ελεύθερα. Το αναπνεύσιμο άνω πλέγμα εξασφαλίζει ότι τα πόδια σας παραμένουν δροσερά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερθέρμανση ή ιδρώτα. Υπάρχει μια γλωττίδα τραβήγματος στο πίσω μέρος για να σας βοηθήσει να τα τοποθετήσετε και να τα αφαιρέσετε με ευκολία, και οι ασύμμετρες κορδόνια σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εφαρμογή. Χρυσό αστέρι για το πώς ταιριάζουν. Το καλύτερο πράγμα για το Air Max 270 είναι πόσο πραγματικά είναι ευπροσάρμοστο. Έρχονται σε τόνους μοντέρνων μορφών που μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αγαπάμε την εμφάνιση ενός κλασικού αθλητικού σορτς με ένα τολμηρό, πολύχρωμο ζευγάρι, καθώς και μια ματιά πίσω με τα τζιν και ένα ουδέτερο χρώμα. Ωστόσο, φοβάστε ότι εξαρτάται από εσάς, αλλά με ένα στυλ τόσο εντυπωσιακό όσο το 270, λέμε το πιο τολμηρό τόσο το καλύτερο.

nike epic react γυναικειαΚαι είναι αλήθεια. Το Nike React διαθέτει ένα ελαφρύ ιδιόκτητο αφρό που έχει σχεδιαστεί για να μετριάζει την επίδραση κάθε βηματισμού ενώ παράλληλα προσφέρει την επιστροφή ενέργειας που απαιτείται για να παραμείνει φρέσκια αργά σε ένα τρέξιμο. Στην πραγματικότητα, ο 5 τοις εκατό ελαφρύτερο ελαφρύτερο, 11 τοις εκατό πιο μαλακό και προσφέρει το ένα τοις εκατό μεγαλύτερη απόδοση ενέργειας από τον προκάτοχό του, Lunar Epic 2. "Ακούσαμε το ακροατήριό μας. Αυτό που ήθελαν είναι συνήθως αμοιβαία αποκλειστικά. Είναι εύκολο να κάνετε κάτι μαλακό, αλλά είναι δύσκολο να προσφέρετε μεγάλη απόδοση ενέργειας στην ίδια ιδιοκτησία. και τα πραγματικά ελαφριά υλικά συχνά δεν διαρκούν τόσο πολύ », δήλωσε ο Scholmeester. "Χρειάστηκαν περισσότερες από 400 επαναλήψεις για να το πάρουμε ακριβώς, αλλά ήμασταν ενθουσιασμένοι με αυτό που είχαμε δημιουργήσει. Το τελικό μοτίβο σχεδίασης καθιστά τις μεσαίες σόλες πιο μαλακές σε περιοχές όπου οι δρομείς ασκούν μεγαλύτερη πίεση και πιο σταθερές κοντά στις άκρες και το πλευρικό τοίχωμα όπου οι δρομείς χρειάζονται αυξημένη σταθερότητα. Το αποτέλεσμα είναι μια μεσαία σόλα που έχει ζωντανά οφέλη ενώ χρησιμοποιεί ακόμα ένα μόνο υλικό. δημιουργώντας μια απίστευτη μετάβαση και μεγιστοποιώντας τα οφέλη του αφρού. "

nike epic react γυναικειαΗ Nike Air Max είναι η τεχνολογία που έκανε τη Nike παγκόσμιο ηγέτη. Το αρχικό πάνινο παπούτσι Air Max κυκλοφόρησε το 1987, αλλά το VaporMax, το οποίο έπεσε τον Μάρτιο, ήταν η πιο ριζική βελτίωση της σειράς Air Max εδώ και χρόνια. Η συνήθης φόρμουλα Air Max είναι απλώς, καλά, προσθέστε περισσότερο αέρα στη σόλα. Αλλά με το VaporMax, η Nike αντικατέστησε πλήρως την ενδιάμεση σόλα χωρίς τίποτα άλλο από Air. Το παπούτσι παραδίδει τον αέρα που έχει το μεγαλύτερο μέρος της αγκαλιάς του ποδηλάτου της Nike ποτέ και μοιάζει με ένα δυστοπικό μέλλον, όπου τα πάνινα παπούτσια εξακολουθούν να έχουν σημασία με τον πιο δυνατό τρόπο.


For More information, please click here [www.mysportsgr.com]
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar