Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

e mainstream, ze drongen aan op een digitale re

Enviado por Labi1995 
e mainstream, ze drongen aan op een digitale re
02-April-2020 05:35
Om te beginnen is dit echt een combo-inzending, die zowel Nike's Air Foamposite One "Galaxy" als 2011's Air Jordan 11 "Concord" omvat. De AJ11 werd in december uitgebracht en de Foamposites arriveerden twee maanden later, die beide een absoluut pandemonium veroorzaakten in winkels in de Verenigde Staten. De hype rond de eerste zou duidelijk moeten zijn: de "Concord" is een van de meest iconische sneakers aller tijden en www.ragamuffins.fr vóór 2011 had hij sinds 2001 geen Nike Air Force 1 Mujer winkelschappen meer gezien. De Foamposite Nike Air Max 90 Mujer Rosa daarentegen reed gewoon een golf van populariteit Nike Air Max Command Mujer in de jaren 2000, met een hoogtepunt met dit Nike Air Max 95 Mujer specifieke galactische thema (en later de "Paranormans"winking smiley, Nike Air Max TN Mujer de meest opzichtige op dat moment.

Honderden, zo niet duizenden mensen kampeerden voor deze trappen buiten een bepaalde winkel, wat leidde tot gevechten, rellen, arrestaties, geannuleerde releases, achterdeurverkoop en bedreigingen tegen winkelbedienden wanneer het aanbod niet aan de vraag voldeed. Zowel lokale als nationale nieuwsuitzendingen behandelden de chaos die ervoor zorgde en veranderden de wereld in de fanatieke gemeenschap van sneakerverzamelaars. Het geweld en de negatieve publiciteit haalden Nike en zijn netwerk van retailers over om te heroverwegen en opnieuw te categoriseren hoe ze Nike Air Max 270 Femme sneakers uitbrengen in de hoop het proces Nike Air Vapormax Dam inclusiever te maken. en veiliger, terwijl Nike Air Vapormax Femme de kernwaarden van gemeenschap en plezier Nike Internationalist Femme behouden blijven. Ze zijn misschien niet de enige oorzaken, Nike Air Max 90 Dámské maar deze twee releases brachten niet alleen de sneakercultuur Adidas NMD Dámské naar de mainstream, ze drongen aan op een digitale revolutie in schoenen:

Op het moment dat deze mainstream-adoptie plaatsvond, waren mode en schoenen diep in een digitale revolutie, waar blogs en e-commerce al lang bestaande gedrukte publicaties en fysieke winkelpuien verdrongen. We mogen ook niet vergeten dat de "Red Octobers" zo populair waren dat de komende paar jaren schijnbaar werd elk sneakermodel uitgebracht in een geheel rode kleurstelling. En datzelfde bedrijf dat dacht om de waarde van sneakers op de secundaire markt in realtime te volgen, wordt nu gewaardeerd op meer dan een Nike Air Max 95 Womens miljard dollar. Toen Kanye West zijn Adidas Superstar Womens samenwerking met Nike be?indigde in 2013, Nike Air Max 270 Womens verwijzend naar geld, creatieve vrijheid en het www.annieemmerson.co.uk marginaliseren van leidinggevenden, waren sneakerheads Nike Air Max 270 Dam ongetwijfeld gefrustreerd. Kanye bereikte een grote stap in de schoenenontwerpwereld en lanceerde twee populaire modellen met Nike en evenzo gerespecteerde samenwerkingen met BAPE en Louis Vuitton.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar