Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike air max 90 dam

Enviado por Joan Quiller 
nike air max 90 dam
01-July-2020 08:10
Från utseendet på bilderna ovan, är nike air max 90 dam sneakeren färgad i en helt vit yta för ett rent tag. Det finns några få detaljer som utsatt sömnad genomgående, frånvaron av underskottsankelremmen, men tillägg av en ny rem / flik på hälen. Svarta accenter som ses på de märkta tungorna och remmarna fullbordar stilen helt och hållet. Efter debuten av Riccardo Tisci x NikeLab Air Zoom Legend förra månaden kommer elitmodedesignern att introducera en ny moderniserad silhuett i form av denna Nike Dunk Lux Chukka.

Bestående av tre helt nya Dunk Lux-färgvägar - vitt / svart, svart / vitt och vitt / avstånd rött (inte medföljande) - behåller modellen väsentligen sin ursprungliga designetos intakt, medan den består av premiumläder och har klassiska Swooshes på sin sida paneler, utöver respektive "Nike RT" -märke på klackarna. Travis Scott x Nike Air Force 1 Segel med avtagbara swooshes tappade förra veckan, men nu har en Travis Scott nike sb x Nike Air Force 1 Cactus Jack dykt upp, tack vare Travis Scott själv. Rapparen tog sig till sociala medier för att förhandsgranska den aldrig tidigare sett colorwayen, och den sportar ett brunt läder och mocka överdel markerad med gula "X" sömmar i sömmarna.

Den nyintroducerade Nike Zoom All Out Flyknit nike air max tavas är draperad i ljusa röda och lagröda för sin nyaste colorway i sommar. Du kan hitta detta utmärkta kvinnapar på utvalda Nike-återförsäljare utomlands och börjar i morgon, 30 juni, medan en statlig utsläpp är överhängande .TOKYO Dag 6: Galleri 2, Nike Harajuku, Tokyo City Fashion Tour och Allday Street Tournament 9:00: Trots att han är den längsta och mest packade dagen på turnén, smyger Russ i morgonträning. Klockan 10:30: Sportiga blå solglasögon, Russ checkar ut Galleri 2, en basketbaserad butik i Shibuya, och träffar en grupp som kallas Authentic Ballers.

Det finns fortfarande en hel tid kvar nu och NBA All-Star-helgen nike pegasus 2016 när Air Jordan 4 OG '89 White Cement förväntas släppa med den älskade "NIKE AIR" på hälen. Vi har redan fått några läckt ser på skon som kanske eller inte är officiell, men det är inte som att vi inte har sett den släppt förr rätt? För att förbereda er alla för utgivningen idag tar vi en titt på paret 2016 med Nike Air på hälen bredvid paret som släpptes 2012 med en Jumpman på hälen.

Som ni ser på bilderna ovan finns det några skillnader bortsett från hälvarumärket, till exempel att skuggan av Cement Grey är lite lättare på 2016-paret, användningen av fläckar, höjden på hälfliken, kvaliteten på läder (märkt på bilden som visar klackarna) och Nike-varumärket på yttersula i jämförelse med Jumpman.Det ser ut som Skepta och Nike kommer snart att ansluta sig igen för att släppa ännu ett skosamarbete. Även om ingenting har bekräftats än och det inte finns några läckta bilder av kollaps, ryktes det att en Skepta x Nike Shox TL kommer att släppa senare under den kommande höstsäsongen.

Visa ovan är Undefeated x Nike Kobe Protro Olive förhandsvisad av Undefeated CEO Eric Peng Cheng. De nya färgvägarna gör märket klassiska Olive Green, Black och nike fotbollsskor Orange färgschema. Vi kan också se Undefeatts logotyp på tungor och klackar för att ytterligare öka skoens estetik. Inget ord ännu om detta par kommer att tappa som de andra två färgvägarna, men när vi vet mer ingo, kommer vi att vara säker på att fylla i dig. Som en uppföljning till senaste års utgåva av Nike SB Low "Dorothy", Nike reviderar World of the Wizard of Oz för att återskapa en klassisk silhuett baserad på den älskvärda Tin Man-karaktären. Nike SB Dunk High är den valda modellen för utgåvan med sin paneldesign som är perfekt för den övre tvåtonen.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar