Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Air Max 90 "Tokyo" Blauw/Zwart

Enviado por 1sx7f7f5 
Nike Air Max 90 "Tokyo" Blauw/Zwart
09-July-2020 03:06



Dit aanbod van de Nike Schoenen Dames is voorzien van een witte mesh-basis met grijze en zachte paarse leren overlays gemarkeerd met een infrarood swoosh aan de zijkanten. Gespikkelde veters, lichtblauwe hielstukken bovenop een ijzige doorschijnende buitenzool maken het ontwerp compleet.


De Nike Schoenen Grijs debuteert vandaag en het is weer een camo-bedekte Air Max 90 voor de lente. Het opvallende camouflagepatroon van eenden is opvallend door de mesh-panelen op de tenen, zijpanelen, enkel en binnenvoering en is prominent aanwezig in de overlays en tong. Zwarte accenten zijn te vinden op de oogjes, het hiellipje en de Air Max-eenheid op de tussenzool, terwijl witte veters, een bijpassende witte tussenzool en een rubberen voltzool buiten de stijl.


De Nike Schoenen Sale is een gloednieuwe colorway die later deze zomer op de markt komt. Gekleed in een Pure Platinum- en Solar Flare-kleurenschema. Deze Nike Air Max 90 heeft een basis van wit mesh, platina leren overlays en spatborden in combinatie met zwarte details op de tongen, hakken en swooshes van het merk. De schoen wordt benadrukt door contrasterende accenten in perzik, blauw en geel.


Deze opvallende Nike Air Max 90 "Tokyo" Blauw/Zwart heeft panelen van volt-mesh op de tenen, zijpanelen, enkel en binnenvoering, samen met het bepalende eend-camouflagepatroon op de overlays en tong. Voor meer contrast zien we zwarte accenten op de oogjes, het hiellipje en de Air Max-unit op de tussenzool. Witte veters, een bijpassende witte tussenzool en een rubberen volt-buitenzool maken het geheel af.


https://www.winkelsole.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar