Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Adidas Pod S3.1 Wit Zwart

Enviado por p8qaxwvl 
Adidas Pod S3.1 Wit Zwart
20-July-2020 07:09



Schoenen Adidas Running leent opnieuw de kleurblokkering van de "Blink" Nike Air Yeezy 1 op deze nieuw uitgebrachte POD-S3.1. Deze adidas POD-S3.1 heeft een bovenwerk met zwarte textuur, een gespleten tussenzool in Glow Green vooraan en White Boost achteraan. Roze contrasterende accenten op de tong en hiel geven die "Blink" -vibe boven op een zwarte rubberen buitenzool.


Nagesynchroniseerd met de Schoenen Adidas Blauw Sesame, deze nieuwe smaak van het model komt gekleed in een Sesame, White en Simple Brown kleurenschema. Details van het model zijn het lichtgewicht bovenwerk van mesh dat is uitgerust met een opvallende siliconenprint en leren overlays. Het enige deel van de schoen heeft Boost-demping in de hiel.


De Schoenen Adidas Dames is gevuld met prestatiespecifieke designelementen van adidas, waaronder adaptieve mesh aan de bovenkant, gespleten tussenzoolgereedschap, ondersteunende EVA in de voorvoet en Boost-demping in de hiel. De middenvoeteenheid haalt dan inspiratie uit een torsiesysteem.


Deze Adidas Pod S3.1 Wit Zwart heeft een tweekleurige look met donkergrijs die het hielgebied bedekt, terwijl de voorvoet en de teendoos zijn omwikkeld met wit gaas met zwarte onderlagen. White Boost op de hiel, EVA-schuim in de voorvoet en Volt op de plastic middenvoet maken het ontwerp compleet.


https://www.walkfootjoy.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar