Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

fotbollsskor nike

Enviado por VirgilLaw 
fotbollsskor nike
31-July-2020 03:50
Denna iögonfallande färgväg av fotbollsskor nike Nike Air Tech Challenge 3, som firar 2016 Wimbledon Tennis Turnering 2016, är ett nät- och läderöverdrag som är täckt i Metallic Gold. Den gyllene looken är inspirerad av vinnarens guldpokal från turneringen. Några anmärkningsvärda detaljer på denna sneaker inkluderar? Ett präglat ananas troféemblem på tungan och en vintage elfenben tennisboll på en reflekterande hällapp .?Ivory pryder också snören, foder och den guldflekta mellansula som fungerar som en fin finish. skulle inte kalla mig en fan av någon av sneakers från Nike Air Tech Challenge-linjen men den här guldfärgningsvägen fångar definitivt min uppmärksamhet. De mindre detaljerna på denna sko är vad som verkligen får den att sticker ut.

Vem är inte nere med? Nike Huarache NM numera? Svaret är ingen (hoppas jag), silhuetten har gått utöver våra förväntningar, men när har Nike inte någonsin levererat ... Den här gången ska vi kolla in? Nike Huarache NM i en kunglig övre spel. Den livliga blå nyansen är tonad av ett svart snörningssystem, tungan och förstärker hälen. Sneakeren stöds av en vit mellansula, som är praktiskt utformad för ultimat komfort. Om du nike air max thea är intresserad har de fortfarande fått dessa barn över på Enhet. För inte så länge sedan gav vi dig en första titt på denna Nike Air Trainer Huarache? Som kommer i en låg toppskärning.? Det hälsades med blandade reaktioner . Vissa gillade det, andra inte så mycket. Idag är vi här för att ge dig en ny blick för att bekräfta nike tofflor vad du än känner till skon.

Denna färgväg av Nike Air VaporMax 2019 förväntas släppa tid i början av 2019 så håll dina ögon skalade om du vill ha ett par. Efter "Falcons" färgväg kommer Nike Air Zoom Vick 3 att erbjudas i en annan variant denna säsong. Efter en nyligen svart / vit iteration, en annan Playoffs-exklusiv utgåva av Nike KD 8 Elite presenteras, denna gång bestående av Powder Blue. Vi har sett några trevliga PE-färgvägar av Nike Kobe 10 under de senaste veckorna inklusive Villanova och Duke-utgåvor. Vad sägs om att vi visar dig ytterligare ett eldigt tillägg som gjordes uteslutande för Arizona Wildcats.

Alla vidhäftade ovanpå modellens distinkta sålenhet i vitt med luftbubblinsatser, du kan köpa detta utmärkta par hos nike huarache dam utvalda Nike-återförsäljare utomlands nu, även om en utgivning av stateide är överhängande. Nike Zoom All Out Flyknit återges i en annan iögonfallande palett för att perfekt koordinera med sommaren. Du kan köpa det här paret hos utvalda Nike-återförsäljare utomlands först den 30 juni, medan en statsrelease bör följa kort efter. Nike Basketball har handlat om affärer. Det har varit en basketbaserad sneaker efter nästa och nu har ytterligare en Nike Zoom Hyperrev 2015-färgväg lagts in i mixen. Duke-färger har varit gynnade för ett antal modeller och den här gången finner Bluedevils-färgerna vägen in på Hyperrev 2015-modellen.

Nike Basketball-modellen visar en Lyon Blue-överdel som är kontrasterad av en svart förstärkt häl och mellansula. Nike Zoom Hyperrev 2015 "Duke" kompletteras med stjärnvita accenter som belyser Nike Swoosh och yttersula. Kom tillbaka till oss senare för information om utgivningar av state.Anthony Davis gjorde huvudet under NBA Media Day när han gav oss en första titt på denna helt nya Nike-silhuett som kallas Nike Air Force Max. Bortsett från att skon är en helt ny Nike-modell, hjälper det att den kommer i en djärv färgväg "huvuden" bara lite mer. Denna färgväg från Nike Air Force Max kommer klädd i en mängd färgvägar? Som inkluderar rosa, Gul, lila, grön, Crimson alla placerade längs skonets svarta bas. Lägg till den grå fläcken på mellansulan så har du dig en väldigt levande sko. Med den nya NBA-regeln som gör det möjligt för NBA-spelare att bära vilken färgskor de vill ha under ett NBA-spel, ska du inte bli förvånad om The Brow har dessa på sin rotation hela säsongen.

Nej, Anthony Davis fick inte ett babyskor nike par Nike Air Mag som alla pratar om idag. Vad han har är dock en ganska dope anpassning gjord av Mache från släppet 2011. Nike Air Mag får den anpassade behandlingen genom att ändra den övre till en röd-nyans nyans medan han lägger till vad som verkar vara? Iriserande hits på Nike Swoosh och ankelrem. Det sägs att kunden hyllar Marty Mcfly's outfit 2015, eftersom han sågs klädd i en väst av liknande färg och en färgskiftande hatt. Ta en titt på bilderna Mache delade på sin IG och låt oss veta vad du tycker om denna Nike Air Mag-anpassning.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar