Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike react sertu vast grey/black-lt smoke grey

Enviado por ford3frank 
nike react sertu vast grey/black-lt smoke grey
04-July-2020 05:35

Hoewel nike react sertu vast grey/black-lt smoke grey hun klassiekers blijft koesteren - ze vaak één voor één opnieuw uitbrengen - zijn ze net zo gefocust op hun aangrenzende diffusies, lijnen die Dimension Six hebben doorkruist en de onbeschrijfelijke inspiratie van THE10TH. De React Sertu behoort tot de laatste en heeft de rol van vlaggenschip vervuld omdat hij zelfs in 2020 gloednieuwe kleurstellingen blijft zien. De nieuwste, die lichtbruine tinten en levendige kleuren vergeet, is veelzijdig omdat het de klassieke "Triple White" -behandeling aanneemt . Alles, van het nostalgische geweven bovenwerk tot de iconische React-tooling, is allemaal onaangetast door tinten, maar als gevolg van de materiaalmix - synthetisch, nubuck, behandeld leer, enz.
nike space hippie 03 resell price-collectie is het antwoord van het merk op een steeds milieubewusterere consument - die Highsnobiety de geïmmuniseerde shopper heeft genoemd in zijn nieuwste brancherapport - en terwijl hij ook probeert het probleem van overconsumptie op te lossen door meer producten te produceren die niemand echt nodig heeft , Space Hippie voelt duidelijk anders aan dan duurzame collecties die eraan vooraf zijn gegaan.
In december leverde Nike een gedurfde 'Mineral Teal'-versie van zijn nike air ghost racer black blue-silhouet. De Amerikaanse schoenengigant is terug met een nieuwe draai aan de schoen uit de jaren 90, deze keer met een schone make-over van 'wit/puur platina'.
Hoewel de optredens eerder af en toe optreden, heeft de nike waffle racer obsidian yellow de afgelopen maanden samenwerkingsprojecten aangenomen met mensen als CDG en Off-White, en heeft hij zelfs een interessant nieuw Waffle Racer Crater-silhouet geplaagd met Space Hippie-zolen begin volgend jaar. En nu wordt het originele model weer naar de frontlinie geduwd; deze keer om mee te doen aan Nike's "Worldwide" Pack. Net als bij andere paren in de capsule, zoals de Air Force 1, zijn het de accenten hier die het meeste praten. Direct vallen de doses “Green Abyss” Swooshes en de neonkleurige hiellipjes duidelijk op. Bovendien zorgen de gevlekte veters/tonglogo's voor meer levendige essentie door hun zonnepigmenten, en de basislagen zijn behangen met een veelkleurig spikkelpatroon dat hoogstwaarschijnlijk alleen van dichtbij te zien is.
https://www.schoencutting.com/
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar