Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

' voor Mike in 1989 onderzoch

Enviado por caicai2017 
' voor Mike in 1989 onderzoch
14-May-2018 06:05
e speciale Air Force 1 AF-100-releases van Nike sluiten Nike Air Max 2017 Womens deze week af met de lancering van de eerste publiekelijk uitgebrachte sneaker-samenwerking van rapper Travis Scott.

Scott's "Cactus Jack" Air Force 1-ontwerp biedt mogelijkheden voor bijna eindeloze aanpassingsmogelijkheden, dankzij verwijderbare Swoosh-logo's en verwisselbare Nike Air VaporMax Dámské klittenbandsluitingen Adidas ZX 850 Mujer die op verschillende delen van het bovenwerk van de schoen kunnen worden aangebracht.

Aangepaste logo's van Swoosh worden meegeleverd met de schoenen en zijn voorzien van een verchroomde variant, een lenticulaire grafische afbeelding en meer. Andere accessoires Nike Air Max 90 Womens zijn een klittenband "Cactus Jack" -logo en deubrés die Scott's door diamanten gedrenkte grill nabootsen. De sneaker zelf maakt gebruik van een witte canvasconstructie met iriserende biezen die de anders zo gedempte look een zware aflevering van kleur geeft. Extra aangepaste details Nike Air Max 2017 Womens Adidas ZX 700 Mujer zijn Nike-logo's ondersteboven op de tong en de hiel, terwijl de binnenzool van de sneaker is voorzien van de naam van Scott.

De Travis Scott x Nike Air Force 1 is te koop voor $ 150 en zal morgen via nike.com/snkrs om 10.00 uur ET worden vrijgegeven en op verschillende Nike Air Max 95 Femme tijden wereldwijd Nike Sportswear-retailers selecteren. Sindsdien heeft Spike verklaard dat 'het de schoenen moet zijn' voor Mike in 1989 onderzocht Nike op een speelse manier de relatie tussen consument en product in hun reclame. De nieuwe 'Shoe Therapy'-short met Master Of None's Lena www.royerimprimeur.fr Waithe als Dr. Dana Sole, een therapeut die werkt met cli?nten die verslaafd zijn aan hun sneakers, put uit dezelfde obsessie van sneaker die Spike zo uitbundig uitsprak 29 jaar geleden. De nieuwe short is gecentreerd rond Shalane Flanagans relatie tussen de Amerikaanse afstandsloper Nike Air Max 2017 Dam en Adidas Superstar Damen Pink haar 4 procent hardlopers van Vaporfly, een schoen waar ze zo dol op is dat ze niet wil opstijgen. Andere Nike-endorsers komen ook in het parcours voor, met Sean Wotherspoon, Paul Rodriguez, Draymond Green, Richard Sherman en Deajah Stevens wachten op hun beurt voor een Nike Air Vapormax Damen sessie 'schoentherapie' in het kantoor van Dr. Sole. Bekijk hieronder de humoristische korte en neigen naar je eigen obsessie met schoenen met onze uitgebreide "Where To Buy" -lijst voor de "Shadow" Jordan 1s die dit weekend vallen.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar