Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

n met een verjaardag of j

Enviado por caicai2017 
n met een verjaardag of j
15-May-2018 04:45
Nike werkt al decennia lang rechtstreeks samen met atleten www.amaryllis.es om geavanceerde en zeer gepersonaliseerde producten te maken. In de loop van de tijd heeft deze relatie tussen ontwerpers en atleten een harmonisatie van vorm, functie en emotie gedefinieerd die Nike-schoenen en -kleding Nike Air Max 95 Mujer definieert.
Ontwerpkeuzen, waaronder kleur, tekst en patroon, worden onmiddellijk tot leven gebracht op de schoen.
De ervaring begint met een reeks grafische opties, die zijn gegenereerd op basis van Nike-erfgoed of ter plekke-uitdrukkingen, die vervolgens kunnen worden aangepast in Nike Air Max 90 Dames Bloemen patronen via verschuivingen naar grootte en kleur.

"De bedoeling van het project is om de collaboratieve ontwerpervaring die we onze atleten bieden tot leven te brengen", zegt Mark Smith, VP Innovation Special Nike Air Max 95 Femme Projects. "Ze houden van producten die hun verhaal vertellen, dus we wilden dat idee combineren met een nieuw proces van live Nike Roshe Run Dámské ontwerp en productie waarmee onze gasten de ruimte binnen kunnen komen, samen met ons kunnen werken en met een speciaal product kunnen vertrekken in minder tijd dan ooit voor."

Wat gemaakt is, zijn unieke versies van de Nike Presto X, een Nike Air Max 270 Femme silhouet speciaal gemaakt door de Nike Advanced Innovation voor de Nike Makers 'Experience. Er zijn twee versies van Nike Roshe Run Womens de schoen, een traditionele Presto en een slip-on. Beide zijn even geschikt voor het proces van aanpassing via dynamische object tracking en Nike Air Max 90 Dames Zwart projectiesystemen die ontwerpen direct tot leven brengen.

U kunt bijvoorbeeld beginnen met een verjaardag of jubileum. Uit die typografische invoer worden vervolgens patronen gemaakt en op smaak gebracht. Kleurkeuze en Nike Air Max 2017 Womens afstuderen zijn ook bijna oneindig. En dat is nog maar het topje van de ijsberg voor maatwerk.
Zodra het definitieve ontwerp www.royerimprimeur.fr is gekozen, wordt elke unieke Nike Presto X in ongeveer een uur in de studio gebouwd.
"De Nike Makers 'Experience is een snelle, leuke, interactieve en unieke ontwerpervaring. Het kost de meeste mensen meer tijd om met hun idee te komen dan voor ons Nike Air Huarache Dámské het geval is ", vult Smith aan. "In onze gedachten is dit morgen, vandaag."

De alleen-invite-ervaring is in eerste Nike Air Max 90 Mujer Rosa instantie beperkt tot Nike-vrienden en -families en bepaalde Nike + -leden.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar