Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

en de buitenzool voegen ext

Enviado por caicai2017 
en de buitenzool voegen ext
31-May-2018 04:38
Oorspronkelijk aangekondigd als onderdeel van de recente "Art of a Champion" -collectie van Nike, Converse en Jordan Brand, zijn nu offici?le beelden van Air Jordan 1 Retro High van Kawhi Leonard opgedoken. De sneaker is ge?nspireerd op de MVP-winnende prestaties van Leonard in de 2014 NBA Finals en is verkrijgbaar in een opvallende metallic zilver, witte en zwarte colorway.
De details Nike Air Max 95 Womens Nike Air Max 2017 Dames op de sneaker Nike Air Max Thea Dames bevatten het Nike Air VaporMax Dámské 16 vinkjesmotief - dat het aantal overwinningen vertegenwoordigt dat nodig is om door de play-offs te komen en de finale te winnen - op de hiel en veters, evenals een gouden "2014" kantlabel en Leonard's handlogo op de de tong van de linkerschoen, de binnenzool van de rechterschoen en onder de buitenzool. Ten slotte is de sneaker voorzien van 'Finals' branding op de linker binnenzool, gouden kanten tips en gouden hangtang. De Kawhi Leonard Nike Air Jordan 1 Retro High gaat op 28 april uitkomen voor $ 145 USD. Na het herwerken van Nike's Waffle Racer silhouet, neemt Black opnieuw deel aan de sportkledingreus voor een nieuwe hoge schoen. Deze keer concentreert de samenwerking zich rond het obscure Night Track-model.

De retro-runner was de groet van Nike naar de weelde van de jaren 70 en bood passende Adidas ZX 700 Damen unapologetische Nike Air Max 90 Femme details, zoals Adidas NMD Dam glitter- en Nike Air Max Tavas Damen metaalaccenten. CdG Black herinterpreteert de sneaker met vergelijkbare luide details, maar gedempt door een volledig zwarte colorway. Lakleer verschijnt op de teen en Swoosh, terwijl de rest van het bovenleer glad leer heeft. Glitterde details aan de veters en de buitenzool voegen extra flair toe, terwijl de gedurfde 'CDG'-branding verschijnt in contrastkleurig wit op de hiel.

Japanse retailers zoals MEMPHIS debuteerden vandaag met de sneaker, blijf op de hoogte van nieuws over een Western drop en bekijk de gedetailleerde foto's hieronder. Als je Streetstyle op Fashion Week volgt, weet je dat een van de meest duurzame favorieten van de modeset de witte is sneaker: het is veel comfortabeler dan hakken en complementair aan vrijwel elke look. Sommigen kunnen ook een eigen cult kunnen ontwikkelen -Adidas ZX 850 Mujer van Nike Air Max 2017 Womens Stan Smiths Adidas Superstar Dámskévan Phoebe Philo tot www.jwrennie.co.uk de statige Balenciaga Triple S - die mensen echte loyalisten maakt voor bepaalde merken, zelfs als ze zichzelf niet identificeren als sneakerheads. En het mooie is dat ze voor iedereen toegankelijk zijn: wit Converse en Nike-sneakers bestaan ??al heel lang. Hier spraken we met 16 stijlvolle vrouwen op de ene witte sneaker dat ze altijd een nieuw paar in hun kast hebben.
In ander Jordan-nieuws bekijk je de colorway va
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar