Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Nike Air Max 270 Moins Cher

Enviado por rollin29 
Nike Air Max 270 Moins Cher
11-March-2019 02:37


Du kan hämta det från www.basketsjog.com

Den mindre berömda Nike Air Max 270 Moins Cher Flyknit-siluetten fortsätter sin roll-out med nya färgbanor på vad som verkar vara månadsvis. På detta speciella kvinnors exklusiva alternativ, parar Nike en skarp vit med de någonsin attraktiva träffarna av ljuscrimson till dess övre samt den överdimensionella Air Max-enheten på hälen.

Nike minsta andningsbara ta på sig en av sina nyaste silhuetter, Nike Air Max 270 Soldes Flyknit, har uppstått i en ren brun / solbrännafärg som är optimal för övergången mellan årstiderna. Skon har en tvåfärgad Flyknit övre, med en mörkbrun på hälen som bleknar till ett ljust ben på toboxen. Mörkbrunt läderdetaljer finns på häl och tunga, och Air Max-polstringsenheten har en lutning i brun / solbränna. Skos utseende är knuten ihop med en vit mellansula och en vit 270-märkning på medialsidan av övre delen.

Nike s överflöd av Nike Air Max 270 En Soldes färgväg fortsätter med en annan Racer Blue och Hyper Crimson iteration. Den här attraktiva färgkombinationen har redan använts för att lägga till Air Max 270 Flyknit. Den används i en annan färgblockteknik. Racer Blue klär upp majoriteten av nätets övre, medan dess livsstilstekniska Airbubble matchar miniatyren Swoosh och 270 branding.

Nike: s nästa Nike Air Max 270 Acheter-iteration för kvinnor kastar saker tillbaka till den ursprungliga debuten av 270-silhuetten som såg sin mask övre klädd i enkla färger med den livsstilsmanade luftenheten klar i en ljusare färgton. Den här gången ger tillägget av svart på den övre släpet lite mer tecken än de första versionerna som prydde en övre dopp helt i vit eller svart. En vibrerande orange gör upp för luftbubblan och yttersålen på denna kvinnors exklusiva iteration som skulle vara ett välkommet tillskott till någon kvinnlig sneakerhuvuds rotation.

Nästa upp till den allt populärare Nike Air Max 270 Achat siluetten är dess högsta iteration än. Klädd nästan helt i en boisterous "Volt" nyans på sin övre, är den kompenserad av svart för att ge lite lättnad från den höga estetiken. Vi har sett Nike göra omvändet av det här utseendet i det förflutna - att kombinera en främst svart övre med en pulserande luftenhet för att uppmärksamma den livsstilsmanade bubblan.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar