Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

ukt in het handschrift van Janoski op de tong

Enviado por caicai2017 
ukt in het handschrift van Janoski op de tong
22-August-2019 05:54
20 november 2018 - Artist Series Nike Air Max 90 Womens Pink is een nieuwe wereldwijde exclusieve Foot Locker-collectie samengesteld door Tyler, the Creator. De sneakers hebben kunst van Wyatt Navarro, de vriend van Tyler en de Noor ?yvind Lauvdahl, die hij op Instagram heeft ontdekt.
De thema's Navarro en Lauvdahl doorheen hun kunstwerken zijn Nike Air Max 90 Mujer tegelijkertijd vergelijkbaar en uniek voor hun lokale realiteit.
De doodles van Wyatt op de Converse Chuck 70 vormen een dromerige, semi-kleurrijke print op canvas van perkament die doet denken aan levendige straatkunst in Los Angeles. Ondertussen brengt het melancholieke zwart-witte Adidas Superstar Womensschema van ?yvind op de One Star het isolement van Noorwegen over in de donkere wintermaanden. De twee kunstenaars werkten ook samen aan een Chuck 70, gepresenteerd met gesplitste zijontwerpen om hun contrasterende creatieve standpunten te tonen. 19 augustus 2019 - Naarmate het Nike Air Max 2015 Mujer profgolfseizoen ten einde komt in Atlanta, arriveert de Air Max 1 G Realtree? in een bovenwerk van camouflage, een zwart spatbord van synthetisch leer en levendige oranje details. De schoen wordt uitgebracht op 22 augustus op nike.com en bij geselecteerde winkels. 16 augustus 2019 - Het baleanivittorio.it laatste hybride silhouet van het seizoen tussen tennisser Nick Kyrgios en basketbalspeler Kyrie Irving, de NikeCourt Air Zoom Vapor X Kyrie 5, arriveert op tijd voor Flushing Meadows. Deze speciale versie past bij het paarse en groene kleurenschema van de kledingcollectie Nike Roshe Run Donne van New York City. Graffiti-ge?nspireerde details op de Swoosh en gescheurde posterafbeeldingen op de teenbumper zijn ge?ntegreerd op de bovenkant ter ere van zowel de stad als de basketbalcultuur. 15 augustus 2019 - Milwaukee folkpunkband Violent Femmes heeft zijn fervente fandom Nike Air Max 90 Damen nieuw leven ingeblazen sinds de groep herenigd in 2013. Onder die fans is skateboarder Stefan Janoski, die een speciale-editie schoen uitbrengt.
"Violent" en "Femmes" zijn afzonderlijk aan de zijkant van elke schoen aan elkaar genaaid en de woorden uit het hitnummer van de groep uit 19Nike M2k Tekno Mujer 94 "I'm Nothing" - dat Janoski met de band zingt in een versie die wordt uitgebracht met hun nieuwste album - zijn gedrukt in het handschrift van Janoski op de tong.
De Nike SB Zoom Janoski "Violent Femmes" brengt 15 augustus uit op nike.com en bij geselecteerde retailers. 15 Nike Roshe Run Womens augustus 2019 - De evoluerende reis van LeBron James van Warrior naar King, de nieuwste LeBron 16 Low x Titan "Agimat" werd ge?nspireerd door Filipino folklore. Op de hielen zitten twee nieuwe badges - een schild en een bliksemschicht. Het schild is ge?nspireerd op het traditionele Nike Air Max 97 Damen pantser van de Bagobo-stam, terwijl de bliksemschicht de macht symboliseert.
De schoen is gebouwd om de kracht van de atleet tijdens het spelen te benutten door een gecombineerd dempingssysteem dat zorgt voor schokabsorptie terwijl het een responsieve energieteruggave biedt. Een Nike Roshe Run Womens stretchkraag en aangepaste veter zorgen ook voor gemakkelijke toegang en veiligheid.
De Nike LeBron 16 Low x Titan "Agimat" is vanaf 31 augustus verkrijgbaar bij Titan Stores, de Titan App, TITAN22.com en nike.com in Zuidoost-Azi? en Noord-Amerika.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar