Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

ers Kipchoge hadden gesproken over

Enviado por caicai2017 
ers Kipchoge hadden gesproken over
27-August-2019 10:50
Nadat ze het toernooi op de nummer één plek had betreden, behaalde Simona Halep uit Roemeni? (die de Nike Air Zoom Vapor X droeg) haar eerste Nike Air Max 90 Womens Pink slam-titel.
Veteraan Rafael Nadal, die wordt beschouwd als de beste speler op de gravelbaan in de Nike Air Max 720 Womens tennisgeschiedenis, zocht zijn weg naar een 11e titel (in de Nike Air Zoom Cage 3) op de beroemde locatie. De 32-jarige Spaanse speler won daar in 2005 zijn eerste titel op 19; hij heeft nu 17 carrière grote titels. Om de recordbrekende prestatie van vandaag te herdenken, heeft NikeCourt een beperkt aantal feest-T-shirts uitgebracht. Voor het toernooi van deze zomer heeft Nigeria zich ontwikkeld tot een favoriet van fans vanwege zijn swagger, speelstijl en gedurfde National Team-collectie. Naija-ge?nspireerde Mercurial 360, beschikbaar in groene en zwarte kleuren op NIKEiD, vormt een aanvulling op de collectie, die op 1 juni beschikbaar Nike Air Max 270 Uomo is.
De kits staan ??morgen op het veld wanneer de Super Eagles, die zich voorbereiden op Rusland, het Adidas ZX 750 Donne opnemen tegen Engeland. Voetbal staat deze zomer centraal en Nike-spelers uit elk land vullen hun nationale teamkleuren aan met witte laarzen.www.brucolimare.it Het schone witte bovenwerk heeft een matte parelmoerhuid en metallic koele grijze Swooshes. De laarzen hebben ook premium plaatafwerkingen in de volgende tinten: Total Orange (Mercurial 360), Volt (Hypervenom), Bright Crimson (Magista) en Blue Hero (Tiempo). Elke hielteller bevat een driehoek met 32 ??lijnen, een lijn voor elk land in het toernooi. Spelers hebben de optie om die driehoek te vullen met een afbeelding die de vlag van hun land weergeeft in een weergave van nationale trots. In september 2017 vocht Eliud Kipchoge, die de snelste marathon ooit liep, in de loop van 26,2 mijl zware Nike Air Max Classic BW Femme regen en 99 procent luchtvochtigheid en slaagde erin om met een eerste plaats te finishen. Hoewel serieus Nike Air Max 1 Damen inspirerend, was zijn optreden niet genoeg om het wereldrecord te behalen waar hij op hoopte.
Nadat Nike-ontwerpers Kipchoge hadden gesproken over de impact die natte omstandigheden hadden op zijn prestaties, leerden ze dat zijn Nike Air Max 2015 Womens schoenen (de Nike Zoom Vaporfly Elite die hij voor het eerst beroemd maakte tijdens de poging van Nike om te breken 2) water absorbeerden. En dat water kon niet verdampen, dus het voegde gewicht toe. Dit was duidelijk iets dat zowel de ontwerpers als Kipchoge in toekomstige races niet wilden laten gebeuren.
Omdat Kipchoge het gevoel had dat de schoen anders "perfect ... echt perfect" was, en het feit dat de Nike Vaporfly Elite en Nike Vaporfly 4% de meest dominante schoenen werden op het marathoncircuit Nike Air Huarache Damenvan 2017, besloten ontwerpers de tooling te behouden en zich te concentreren op het ontwikkelen van een oplossing Nike Air Max 270 Mujer in de vorm van een bijgewerkte upper. De ontwerpers kwamen terug op een nieuwe toepassing van een performance-geprint 3D-bovenwerk waarmee ze hadden ge?xperimenteerd. Ze bedachten het Nike Flyprint en lieten het zien aan Kipchoge.
Het proces van het expliciet oplossen van de behoeften van Kipchoge begon begin 2018 serieus. Ontwerpers begonnen een rapid-fire prototyping-fase (waar ze duizenden hogere mogelijkheden doormaakten voordat ze op verschillende varianten voor elk prototype en geselecteerde versie "D" drukten om te proberen). Kipchoge's reactie op de eerste rennen in die schoen:
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar