Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Ruhetage genauso wichtig

Enviado por Banning 
Ruhetage genauso wichtig
02-September-2019 08:59
De belangrijkste technologie in stabiliteitsschoenen is een middenpaal van schuim met dubbele dichtheid. Nike Air Max 720 Dames Producenten van schoeisel injecteren een hardere samenstelling van schuim vlak onder de mediale zijde van de boog en strekken zich soms helemaal uit tot aan de hiel. Het is gemakkelijk te herkennen als een donkerder (bijna altijd grijs) stuk schuim aan de binnenkant van de tussenzool (zie foto).

Heb ik per se een schoen voor stabiliteit / bewegingscontrole nodig?
In de afgelopen 5 jaar is het conventionele model van "neutraal> stabiliteit> bewegingscontrole" in twijfel getrokken door een reeks wetenschappelijke tests en stromingen zoals rennen op blote voeten en minimalisme.

Nee, je hebt niet noodzakelijk een stabiliteits- of motion control-schoen nodig als je platte voeten hebt. Sommige lopers met platte voeten gedijen in neutrale schoenen, maar mijn ervaring is dat dit de minderheid is. Ik zou lopers adviseren om in een stabiliteitsschoen Nike Air Max 270 Homme te beginnen en pas later met een neutrale schoen te experimenteren. Vergeet niet dat platte voeten slechts een van uw unieke kenmerken zijn. Wat voor jou werkt, werkt misschien niet voor iemand anders en vice versa.

Tips voor hardlopen met platte voeten
De juiste schoenen kopen is de beste manier om te gaan.

Naast het dragen van de juiste schoenen, moet je eraan denken om ze te vervangen voordat ze verslijten en de tussenzool kapot gaat. Zodra de tussenzool verslijt, ontvangt u niet meer hetzelfde over stabiliteit en kunt u te veel pronen. Dit kan op zijn beurt verwondingen en pijn veroorzaken. Een goed idee is om uw hardloopschoenen elke 300 tot 500 mijl te vervangen.

Als u nog steeds pijn ervaart na het dragen van de juiste schoenen, overweeg dan aangepaste orthesen. Neem contact op met een lokale podoloog die je voeten Nike Air Max 90 Damen zal beoordelen en je indien nodig aangepaste inzetstukken zal geven. Aangepaste orthesen zijn specifiek ontworpen naar de specificaties van uw voeten en bieden u stabiliteit.

Als je regelmatig op de stoep loopt, kunnen je voeten pijn doen. Als dat voor u het geval is, kunt u overwegen van terrein te wisselen. Probeer op iets zachter te rijden, zoals gras of goed verzorgde treinen. Tracks zijn ook een goed idee omdat het oppervlak vergevingsgezind is en je er meestal lokaal een kunt vinden.

Rekken is belangrijk omdat het je flexibel en sterk houdt. Zorg ervoor dat je opwarmt en afkoelt voordat je rent om verwondingen weg te houden. Bovendien kan regelmatig rekken en sporten de pijn als gevolg van platte voeten verminderen.

Heb je nog steeds pijn? Hebben je voeten dagenlang pijn na je hardlopen? Als dit het geval is, raadpleeg dan Adidas Zx 500 Womens uw arts. Bovendien zijn rustdagen belangrijk omdat ze uw lichaam helpen genezen.

Bij het plannen van een halve marathon, marathon en verder volgen mensen een wekelijks schema. Afhankelijk van de intensiteit die je traint en je ervaringen uit het verleden, wordt je schema speciaal op jou afgestemd. Deze schema's / routines zijn online te vinden op een aantal gratis websites en ze zullen een routine van meer dan 9 weken bevatten, beginnend bij een zeer eenvoudige introductieweek en Nike Air Pegasus 83 Femme eindigend in de halve marathon.

Elke dag zul je rennen, crosstrainen of rusten. Het is belangrijk om te onthouden dat rustdagen net zo belangrijk zijn als loopdagen, omdat uw lichaam de tijd nodig heeft om te herstellen, opnieuw op te bouwen en sterker te worden. Bovendien helpen rustdagen de kans op blessures of stressgerelateerde fracturen te verkleinen. Asics Gel Lyte 3 Uomo Het is ook belangrijk op te merken dat de meeste routines een dag per week hebben waarop u een lange run uitvoert. Ongeacht welke andere dagen u ook overslaat, zorg ervoor dat u de lange runs niet overslaat. Terwijl de kortere runs je in vorm houden, helpen de lange runs je uithoudingsvermogen en je afstand te pushen, waardoor je uiteindelijk de halve marathon kunt bereiken.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar