Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

31 augustus in heel Groot-China

Enviado por caicai2017 
31 augustus in heel Groot-China
17-September-2019 03:28
De canvas basisstof wordt onder verschillende hoeken gesneden om unieke printvariaties van het personage te cre?ren. Andere kenmerken zijn Nike Air Max 97 Damen duidelijke referenties Nike Air Force 1 Womens in de wereld van Nike Air Max 720 Mujer kunstveilingen. Er worden bijvoorbeeld nietjes rond de tussenzool aangebracht om de nietjes na te bootsen die een schilderijendoek op het frame monteren.2019 - De exclusieve Jordan Air Latitude 720 LX voor vrouwen met kristallen wordt geleverd in een rood onderlichaam en schittert helder met de toepassing van 1.000 dual -afgewerkte kristallen geplaatst op de door Air Jordan VIII ge?nspireerde riemen, waardoor het silhouet van Jordan Brand Flight Utility verder evolueert. Een eerste in zijn soort hangtag ontworpen met kristallen van draagt ??bij aan het verhoogde vakmanschap van de limited-edition stijl.2019 - Het All Star Pro BB Archive Pack past twee archiveringsprintkleuren, een luipaard en een camouflage, samen met zwarte veters toe en buitenzolen van Converse's minimale nieuwe basketbalschoen.
Converse Nike Air VaporMax Mujer paste in Nike Air Max 2017 Damen 1983 voor het eerst een Nike Internationalist Womens grafische print - camouflage - toe op de Chuck Taylor All Star. Glow-in-the-dark dierenprints volgden in '88, en sindsdien zijn prints en kleuren een constante toepassing op de klassieke silhouetten van het merk geworden. Het Archive Pack levert de expressieve energie van basketbal en markeert de eerste keer dat Converse Heritage-graphics zijn toegepast op een performance-silhouet. 2019 - De herfstcollectie van schoenen uit het Nike China Hoop Dreams-pakket kruist een reeks silhouetten - basketbalpictogrammen zoals de Nike Air Flightposite, lopende innovaties zoals de Nike Air VaporMax Flyknit 3, stijlvolle armaturen zoals de Nike Air Force 1 Jester XX - in een collagepatroon dat wijst op de stilistische invloed van de hoepelteelt uit de vroege jaren 2000 in China, herinnerend aan de dagen van Adidas Superstar Damen basketbalposters Nike Air Max 95 Damen en aanpassing van de Nike Air Force 1 Dames kleedkamerdeur.
De release van 8 augustus in Groot-China is de Nike Air Force 1 '07 en de Nike Air Force 1 Jester XX; de Nike VaporMax Flyknit 3 en de Nike Benassi JDI Print Slide. De Nike Shox BB4, de Nike Air Flightposite en de Nike Air Force 1 High '07 release 31 augustus in heel Groot-China.
Het Converse All Star Pro BB Archive Pack zal beschikbaar zijn op 17 augustus in China en 20 augustus in beperkte release op converse.com. De Jordan Jumpman Diamond, de nieuwste performance-schoen van het merk en een samenwerking tussen Tinker Hatfield en het ontwerpteam van Jordan Brand, draagt ??een wit, rood en goud kleurenpalet en heeft een bovenwerk dat de vlagmarkeringen van de deelnemende landen onthult. In het Engels is aan de binnenkant van de tong de uitdrukking "For the Love of the Game" aangebracht. Het silhouet Nike Air Max 90 Damen is bedekt met een Nike Air VaporMax Donne dominante tint karmozijnrode en contrasterende details in marineblauw. De originele met mazen gevulde uitsparingen van de Air Jordan IV zijn vervangen door afbeeldingen ge?nspireerd op de nationale vlaggen van de deelnemers aan het toernooi.
"Het 30-jarig jubileum van de Air Jordan IV vindt dit jaar plaats en we wilden dat moment in de collectie vieren", zegt Cin.
"Bij het ontwerpen van de schoen hadden we het met Tinker over hoe je iets aanbiedt met een bepaalde houding die nog steeds doelgericht is", zegt David Cin, Senior Design Director voor Jordan Brand Performance Footwear. "Tinker zocht naar dichtheid in het frame waar je die het meest nodig hebt tijdens het spelen."
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar