Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

interesseret i at fremme og bidrage

Enviado por Banning 
interesseret i at fremme og bidrage
18-September-2019 04:56
Opinio Juris indeholder artikler fra folkerettsforskere, der er interesseret i at fremme og bidrage til Nike Air Max Motion Femme samtaler om folkerettens rolle i verden i dag. Bloggen, der blev grundlagt i januar 2005, er stadig en af ??de førende blogs i verden, der er viet til emnet international lov.

Opinio Juris-forfatterteamet har en Adidas Yeezy Boost 350 Femme bred vifte af synspunkter fra hele det politiske spektrum og bringer en række erfaringer fra deres før-akademiske karrierer i regeringen, privat juridisk praksis og NGO-samfundet. Det Internationale Strafferettighedsbureau Adidas Gazelle Mujer er en gruppe af meget kvalificerede advokater med enestående ekspertise inden for international strafferet, international humanitær lov, menneskerettighedslovgivning og strafferet. Præsidiets advokater giver kunderne den dygtighed og erfaring, der er nødvendig for at håndtere de mest komplekse internationale straffesager, politiske situationer og problemer.

Præsidiet leverer rådgivning, rådgivning og uddannelsestjenester til Nike Air Zoom Pegasus 31 Donna stater, internationale organisationer, internationale domstole og private klienter. Siden 1989 har CIEL brugt lovens magt til at beskytte miljøet, fremme menneskerettigheder og sikre et retfærdigt og bæredygtigt Nike Blazer Basse Femme samfund.

Med kontorer i Washington, DC og Genève, Schweiz, arbejder CIELs team af advokater, politikeksperter og supportmedarbejdere for at yde juridisk rådgivning og fortalervirksomhed, politisk forskning og kapacitetsopbygning p?tværs af vores tre programområder: Klima & Energi, Miljøsundhed, og mennesker, jord og ressourcer.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar