Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

jambe gauche attrape

Enviado por Banning 
jambe gauche attrape
20-September-2019 08:40
Ik zou kunnen schrijven over de vele fitnessvoordelen van trainen voor en racen op kortere evenementen, maar iRunFar heeft andere columnisten die dat onderwerp vakkundig aanpakken, en belangrijker nog, deze voordelen spelen geen rol bij mij en suggereren dat jij (en ik) je ergens voor aanmelden korter vooruit gaan. In de vorm van een anekdote op korte termijn kan ik echter melden dat ik afgelopen weekend tijdens de race-inspanning mijn kalveren op de klim had moeten leiden, mijn hammies tegen Nike Air Max 95 Womens de rand van het falen op de meer rennend afdalingen van de afdaling moest houden, en ik voel nog steeds mijn pijnlijke quads drie dagen na de race, dus er is op zijn minst een goede algehele spiertraining betrokken Nike Air Max 90 Womens bij dergelijke inspanningen.

Een ding waar ultra uitblinkt is het maken van herinneringen. Het zijn praktisch geheugenfabrieken, en dat is een grote factor voor hen. Ik liep dit jaar echter weg van mijn drie races met veel herinneringen, net als bij bijna al mijn kortere races. Ik begon mijn seizoen bij de Silverton Alpine Marathon medio juli en zal niet snel genoeg vergeten om van Hurricane Pass naar Gladstone af te dalen snel genoeg om blaren ter grootte van een zilveren dollar achter te laten. Oh, en het was buitengewoon mooi om een ??lus rond het hart van het San Juan-gebergte te lopen. Een paar weken later speelde ik in de rij bij de Middle Creek Flyathlon, een verbluffende combinatie van trailrunning en vliegvissen. Ik heb nog steeds kristalheldere mentale opvattingen over het achtervolgen van WTF Hill in achtervolging van Nike Air Max 270 Womens de whiskyprimeur, hard crashen in het midden van de race checkpoint, en racen nadat ik door wespen was gezwommen na het vangen van een handvol beekforel. Snel vooruit naar vorig weekend, en ik kijk glimlachend terug naar de synchroniciteit en ondersteuning van het racen van Brandy Erholtz 'bolostijl' - dat altijd dicht bij elkaar is maar elkaar altijd passeert - in principe van start tot finish. Wat een kick.

Ik hoop dat dit stuk mezelf eraan zal herinneren dat ik, als ik vooruitkijk naar 2020, van het begin af aan eraan zal herinneren om enkele van deze hartverscheurende, beenbrekende ‘sprints’ op te nemen, en dat jij dat ook zou kunnen!

De afgelopen maand kwam ik een inzichtelijke folder tegen die werd getoond in de Johnson & Johnson Physical Therapy-kliniek in Steamboat Springs, Colorado, mijn testsite voor certificering van www.alchemycornwall.co.uk manuele therapie. In een steeds meer gespecialiseerde wereld van medische zorg, is het steeds vaker voor clinici om een ??lijst met 'wat we behandelen' te posten. Boven op de lijst die bij J&J wordt geplaatst, staat de 'hele persoon'. Het klinkt tong-in-wang, maar de betekenis is ernstig. Om duurzaam herstel en optimale functie te bereiken, moeten we de hele persoon en het hele systeem aanspreken.

Als zodanig, wanneer ik elke maand gratis blessures adviseer in mijn favoriete hardloopwinkel in Eugene, Oregon, Run Hub, heb ik moeite om snelle hulp te bieden aan hardlopers in nood. Al te vaak vereisen vervelende verwondingen - die niet spontaan genezen of niet genezen met conventionele behandeling - een uitgebreide, hele persoonbenadering die verder gaat dan een snelle, pop-in discussie.

Dat is de buzzkill: snelle oplossingen zijn Adidas Zx 850 Womens zeldzaam. Maar al te vaak kan de quick-fix-aanpak veranderen in een frustrerend spel van verwonding, waarbij een andere verwonding de vorige vervangt. Een uitgebreide behandeling hoeft echter niet altijd ingewikkeld Nike Air Max 90 Damen en arbeidsintensief te zijn. Een goede routekaart voor de hele persoon kan het pad verlichten naar duurzaam gezond en snel rennen.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar