Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

en van de eerste ontwerpers

Enviado por caicai2017 
en van de eerste ontwerpers
15-October-2019 07:39
2019 - De Nike ISPA Air Max 270 volgt hetzelfde ontwerpethos als zijn gestroomlijnde voorganger, de React ISPA LW WR MID, maar met het oog op een hogere mate van bescherming. Hiertoe dient de kooi rond het bovendeel twee doelen: het biedt een basisschild en vormt een uniek sluitsysteem dat zorgt voor een verstelbare pasvorm (vergelijkbaar met de Nike Nike Air Huarache Mujer Komyuter). De 270-eenheid is gekoppeld avamedicus.de aan een robuust tractiepatroon dat tegelijkertijd Nike Air VaporMax Dames de esthetiek verbetert en extra veiligheid onder de voeten toevoegt.
Nog één ding: de zwarte versie biedt het allereerste gebruik van een matte 270-eenheid.
De Nike ISPA Air Max 270 raakt retailers, inclusief de SNKRS- en SNEAKRS-apps, vanaf 24 januari 2019 - Nike SB's limited edition Dunk Lo "Night of Mischief" schreeuwt Halloween met elementen met een vakantiethema, waaronder Jack-o'-lantaarnperforaties op de oranje lederen vamp, paarse webdetails en de woorden "Trick" en "Treat" op de linker- en rechterhiel.2019 - De zesde aflevering in de pregame cleat-collectie van Odell Beckham Jr. 2019 is een bericht naar de Air Force 1 tarwe colorway. Ge?nspireerd door de favoriete Nike-schoenen van de brede ontvanger, heeft de Week 6 Nike Vapor Adidas Ultra Boost Damen Untouchable Pro 3 OBJ Uptempo Cleat overal een Nike Air Max 270 Mujer schone en klassieke esthetiek.
De klamp verschijnt Nike Internationalist Dam tijdens het pregame van de thuiswedstrijd van Cleveland Browns op 13 oktober tegen de Seattle Seahawks.2019 - Net als zijn moniker, Ambush, de eerste samenwerking van oprichter Yoon Ahn met Converse, speelt het element van verrassing in met nieuwe versies van twee klassieke sportstijlen : de Converse Chuck 70 en Pro Leather.
Beide zijn herontdekt met inspiratie van de Extreme Cold Weather Boot, een rubberen militaire laars geproduceerd door Converse in de jaren 1950, om Ambush's kenmerkende overdreven styling te brengen naar de traditionele canvas- en lederen silhouetten.
Met zijn verhoogde platform tussenzool is de Chuck 70 bekleed met verfraaide rubberen lagen. Het kokos-melkkleurige rubberen bovenwerk van de schoen heeft matte details, Nike Air VaporMax Mujer een geribde tong voor stabiliteit en isolatie Nike Air Force 1 Dames en bijpassende veters voor een monochrome rollapaluza.fr uitdrukking.
Met de collectie wordt Ahn een van de eerste ontwerpers die het Pro Leather volledig herwerkt. Ze transformeert de klassieke basketbalschoen door gebruik te maken van een zwart rubberen bovenwerk met tonaal 3D Converse Star Chevron-logo, geribde tong en monochromatische zwarte veters. De look wordt aangescherpt door cybergele instructie Ambush-branding op de verhoogde hiel.
Converse x Ambush is beschikbaar op 19 oktober op converse.com en selecteert detailhandelaren.2019 - Odell Beckham Jr.'s Pregame warmup-schoen voor week 5 is ge?nspireerd op de vele kleuren met dierenprint die verschijnen als Nike PE's. De Nike Vapor Untouchable Pro 3 van OBJ is een eerbetoon aan de razend populaire uitvoeringen Nike Internationalist Femme van dierenkleurcombinaties met een Nike Air Max 95 Donne combo-print met zebra-en-cheetah, en overal Nike Air Max 90 Mujer rode accenten met het Nike-logo.
De klamp verschijnt tijdens het pregame van de uitwedstrijd op 7 oktober van Cleveland Browns tegen de San Francisco 49ers. 2019 - Converse's tweede iteratie van de seizoenscollectie bij koud weer maakt gebruik van een reeks gebruiksschoenen met technische materialen die nodig zijn om tijdens de wintermaanden te beschermen, en stijl wordt zeker niet opgeofferd voor gebruik
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar