Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

pen bijvoorbeeld ongeveer vier tot vijf

Enviado por caicai2017 
pen bijvoorbeeld ongeveer vier tot vijf
20-November-2019 03:30
Het doel van Circularity: Guiding the Future of Design is om ontwerpers en productmakers Nike Air Max 270 Womens in de hele industrie een gemeenschappelijke taal voor circulariteit te bieden.
De gids is gemaakt in samenwerking met de studenten en medewerkers van Central Saint Martins, University of the Arts London Adidas Ultra Boost Damen en www.tobiasstiftung.de met inspiratie van Global Fashion Agenda. Hieruit volgt het idee dat de toekomst van design kansen biedt. Geloof in die overtuiging is cruciaal voor het ontwerpethos van Nike, waarin het cre?ren van de toekomst van sport een fundamentele hoeksteen is.
In de loop der jaren is de visie van Nike om problemen op te lossen verbreed van een die alleen de kruising van atleet en product beschouwt naar een die de hele atleetecologie holistisch bekijkt - dat is waar kwesties van duurzaamheid enorm belangrijk worden.
Een voorbeeld van duurzaam Nike Air VaporMax Donne ontwerp bij Nike is nieuw denken over hoe het materiaalpalet kan worden verbeterd - waaruit blijkt Adidas Ultra Boost Damen dat duurzaamheid geen beperking is, maar een katalysator voor innovatie. Een platform zoals Flyleather is een voorbeeld van het cre?ren van een minder impactvol en duurzamer alternatief voor oude normen.
Dit is slechts een voorbeeld van hoe nieuwe technologie?n helpen bij het ontdekken van een nieuw Nike Air Max 90 Damen perspectief. Hoewel het een voorsprong bevordert, is er altijd het geloof in kansen om dingen beter te doen. Het doel is om producten te maken die circulariteit bevorderen - producten die langer meegaan en zijn ontworpen met het oog op het einde.
"We hebben de plicht om de complete ontwerpoplossing te overwegen, inclusief hoe we deze aanschaffen, maken, gebruiken, retourneren en uiteindelijk hoe we het opnieuw bedenken", zegt John Hoke, Nike Air Max 90 Womens Pink Chief Design Officer van Nike. Deze principes zijn uitgangspunten om normen af ??te breken en Nike Air Max 90 Femme Rose het proces van ambacht en ontwerp te heroverwegen. De hoop is dat het werkboek helpt om doordachte keuzes te maken die de wereld vooruit zullen brengen. De Nike Air Zoom Pulse is een schoen voor alledaagse helden: verpleegkundigen, artsen, thuiszorgverleners en anderen die onvermoeibaar werken om pati?nten te ondersteunen.
Producttesten en medische inzichten - die at-the-ground atleten - vonden plaats in het OHSU Doernbecher Children's Hospital in Portland, Oregon. Tijdens de sessies leerden de ontwerpers van de Air baleanivittorio.it Zoom Pulse de ontberingen van de dagelijkse inspanningen van deze gezondheidswerkers. Verpleegkundigen lopen bijvoorbeeld ongeveer vier tot vijf mijl en zitten minder dan een uur tijdens een dienst van 12 uur. Het werk is Nike Air Max 720 Womens fysiek en mentaal veeleisend. Het ontwerp voor de Air Zoom Pulse gaat die uitdagingen aan met eenvoud in het achterhoofd. De schoen is gemakkelijk aan www.bellezasanz.es en uit te trekken en even eenvoudig schoon te maken. Nike Air Max 270 Womens De pasvorm, demping en tractiesystemen werken samen om de voet in alle ziekenhuisomstandigheden te beveiligen.
Het ontwerp staat voor een reeks van medisch-specifieke uitdagingen. Hoe kan een schoen zowel comfortabel zijn voor lange stukken staan ??als veelzijdig genoeg om de gehaaste bewegingen te ondersteunen die nodig zijn in noodsituaties? Het antwoord komt via de volledig rubberen buitenzool van de Pulse, een flexibele drop-in tussenzool met Zoom Air-hiel en een hiel die zo stevig zit dat het voelt als een zachte, knuffelige knuffel.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar