Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

er op de grond vallen. Zijn schoene

Enviado por caicai2017 
er op de grond vallen. Zijn schoene
25-November-2019 07:14
Je kunt de Air Zoom Pulse beschouwen als bijna een traditionele klomp die atletisch is gemaakt - alle steun in de boog en houding van die favoriet in de branche is www.davidgarrett.fr versterkt in de Pulse, met een soepele capaciteit voor natuurlijke bewegingen.
En natuurlijk is de schoen ook vervaardigd voor de onvoorziene eigenaardigheden van het leven in het ziekenhuis. De gecoate teenbak beschermt tegen elk type morsen. Gladde oppervlakken vormen ook een unieke uitdaging bij het ontwerpen voor morsen, en het tractiepatroon van de schoen Nike Air Max 90 Womens lost dit op door gesloten cellen te verwijderen. Nu, in zijn 16e jaar, profiteert het Doernbecher Freestyle-programma van innovatieve verbeteringen in de Adidas Ultra Boost Damen gezondheidszorg in het OHSU Doernbecher Children's Hospital. De zes pati?ntenontwerpers van dit jaar hebben een Air Zoom Pulse toegevoegd aan hun individuele Nike Air Max 90 Femme Bleu collecties. Die zes versies van de schoen verschijnen op 7 december op nike.com. Alle winst wordt gedoneerd aan OHSU Doernbecher Children's Hospital. De Nike Hi-Vis Merlin is de nieuwe offici?le 2019-20 Premier League winter-wedstrijdbal en is ge?nspireerd op de allereerste Nike Total 90 Aerow Hi-Vis-versie, die zijn inauguratie maakte Premier League-optreden tijdens het seizoen 2004-05.
Met het Hi-Vis voetbal dat 15 jaar geleden in de Premier League werd ge?ntroduceerd, is de nieuwste versie van de Premier League Hi-Vis Adidas Superstar Femme Merlin voetballen een eerbetoon aan het iconische erfgoed van de Total 90 Aerow voetbal met een "T90" -logo op een van de panelen. Het is de eerste keer Nike Air Huarache Mujer in de geschiedenis van de competitie dat het Hi-Vis voetbal een ander ontwerp zal hebben dan het reguliere seizoen Merlin.
De Hi-Vis Merlin van dit seizoen wordt op Nike Air Max 90 Mujer Blancas 25 oktober gelanceerd in Premier League-wedstrijden en is vanaf 1 oktober beschikbaar op nike.com.
Bovendien zal een beperkt aantal Hi-Vis Total 90 voetballen opnieuw worden uitgegeven met exact dezelfde details en specificaties van het origineel, met een 26-paneel handgestikte constructie in combinatie met een textuurflitsbehuizing. Deze replica's, die worden geleverd in een herdenkingsdoos, zijn beschikbaar op nike.com op 8 november en zijn genummerd op 600. Door 17 modellen, heeft de kenmerkende lijn van LeBron Nike Air Force 1 DamenJames voortdurend herhaald voor de primaire en duellende behoefte van de atleet aan voortstuwing en bescherming. Hij is een spel van evenwicht - de ene seconde Nike Air Max 95 Femme springend en de volgende keer op de grond vallen. Zijn schoenen moeten zijn dynamiek ondersteunen en ook helpen zijn energie te behouden.
De evolutie van demping Nike Air Max 97 Womens in de LEBRON-lijn is het bewijs van een langdurige samenwerking met baanbrekende innovaties in twee formaten van Nike Air: Zoom en Max. Samen hebben deze twee facetten van Air zowel afzonderlijk als in tandem gewerkt om James's ontwerp- en prestatiedoelen te ondersteunen en fundamenteel te veranderen hoe we basketbalschoenen beschouwen. beschermende en responsieve eigenschappen die kenmerken van James 'schoenen zijn geworden. De LEBRON II verdubbelde op responsieve demping met hoogvolume Zoom Air-eenheden tot Nike Air Force 1 Mujer de voorvoet en hiel. Deze werden versterkt door een Pebax-schaal, die het dempingssysteem ondersteunde tijdens snelle zijwaartse bewegingen en harde landingen.Nike Air Force 1 Womens
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar