Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

Ma Maniére releases in zow

Enviado por caicai2017 
Ma Maniére releases in zow
17-December-2019 02:26
2019 - Voor James Whitner is de gemeenschappelijke Nike Air Max 90 Donnerichtlijn op luxe kledinglabels, "Handwas koud", meer dan alleen een instructie voor zorg. Whitner's A Ma Maniére-boetieks, in Atlanta, Houston en Washington, D.C., kanaliseren hun naamgenoot - wat zich vertaalt uit het Frans naar "mijn manier" - als ethos, een herinnering om de dingen waar u om geeft met een onwrikbaar respect te behandelen. Dit komt tot uiting in de winkels en het bijbehorende gemeenschapswerk en -ervaring op elke locatie, en ook in de nieuwe Nike Air Force 1 A Ma Maniére "Hand Wash Cold".
"De schoen vertelt een verhaal van geven en teruggeven", zegt Whitner. "Alles moet voor luxe worden geregeld en het leven in gemeenschappen is delicaat."
Nike Air Max 97 Womens Bij A Ma Maniére ligt de nadruk op het cre?ren van verandering in de aangrenzende Nike Air VaporMax Womens gemeenschap van elke locatie. In D.C., waar de boetiek ook een boetiekhotel huisvest, wordt Nike Air Max 95 Femme bijvoorbeeld steun verleend aan oorzaken van dakloosheid bij kinderen. Een restaurant markeert de Houston-winkel en de lokale begunstigde is een voedselbank. Whitner wil in elk een evenwicht vinden tussen aspiratie en actie.
"Wat we doen gaat allemaal over de jeugdcultuur en -ervaringen," zegt hij. "Je moet altijd contact maken met de kinderen. Als je dat niet bent, ben je niet geworteld in de cultuur. "
De Nike Air Force 1 is een constante geweest in de rotatie van Whitner, bekend om zijn dualiteit als een ambitieus product en een nietje voor streetwear.
“De AF1 was onze schoenkeuze voordat we luxe vonden. We moeten er een luxe uitdrukking aan geven, maar Nike Air Max 270 Womens doen het op een manier die uniek aanvoelt als de onze. Ik wilde dat de schoen eruitziet Nike Internationalist Mujer alsof hij naast de merken in A Ma Maniére past, maar nog steeds natuurlijk en trouw aan Air Nike Air Max 90 Damen Force 1 voelt, "zegt Whitner. Een suede wrap op de tussenzool, samen met andere high-touch accenten, maakt de AF1 A Ma Maniére, de ervaringen die Whitner bevordert, evenwichtig in de democratische basis van het silhouet en zijn symbolische verering.
De AF1 A Ma Maniére releases in zowel hoge als lage versies. Elk respectief paar is individueel genummerd (van 5914 voor de High en 5269 voor de low), voor, zoals Whitner opmerkt, 'transparantie en inbaarheid'. Zowel hoge als lage release 7 december op alle locaties van A Ma Maniére en op SNKRS in Noord-Amerika.
De dieptepunt zal ook beschikbaar zijn in geselecteerde winkels in de VS en Canada: sociale www.mmreinigung.de status, APB, concepten, Bodega, Creme, Shoe Gallery, ONBEKEND, Trophy Room, Politiek, Nike Air Max 270 Mujer Xhibition, Corporate, Oneness, Rooted, Sole Classics, Undefeated, Bait, Darkside Initiative, Feature, www.alanadavies.co.uk Likelihood, Livestock, Xclucity and Haven. 2019 - Week 10 van het profvoetbalseizoen 2019 brengt een frisse frisse esthetiek voor de warming-up van Odell Beckham Jr. Deze weergave van de Nike Vapor Untouchable Pro 3 OBJ Uptempo Cleat is een knipoog naar de Nike Air Frosted Spruce, die een mintgroene kleur heeft.
De klamp verschijnt tijdens het pregame van de thuiswedstrijd van Cleveland Browns op 10 november tegen de Buffalo Bills.2019 - Ringtone rap. Tweestaps garage. Afdrukken op denim. Pinwheels op caps. Dit is het stilistische milieu van de Nike Air Max Plus 3. De sneaker is van het nieuwe millennium, gemaakt door braggadocio - geavanceerde Nike Air VaporMax Donne technologie in een slank silhouet.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar