Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

_52.html]Nike Air VaporMax Femme[/url]

Enviado por caicai2017 
_52.html]Nike Air VaporMax Femme[/url]
10-April-2020 05:26
2020 - Met de Jordan Delta brengt Jordan Brand zijn erfgoed van hoogwaardig vakmanschap en hightech constructiemethoden samen. De schoen is ontworpen voor dagelijks gebruik en wordt benadrukt door een bovenwerk van www.dzalmartin.co.uk ademend mesh en aangevuld met weelderige suède overlays. Het interieur is naadloos om slijtage te voorkomen en zorgt Adidas Ultra Boost Femme voor een soepel gevoel tegen de voet voor de hele dag comfort. Extra vulling aan de kraag en ergonomische tong- en hiellussen geven verder prioriteit aan het functie-eerste ontwerp.
Onder de voeten heeft de Jordan Delta Nike React-schuim over de volledige lengte. Het abstracte visgraatpatroon van de schoen, dat verwijst naar een basketbalsteun voor tractie, biedt ondersteuning en lichtgewicht flexibiliteit.
Minimal branding, in de vorm van handgetekende elementen, laat de vorm en constructie Nike Air Max 1 Mujer van de Jordan Delta voor zich spreken als een moderne uitdrukking van het Jordan Brand.
De Jordan Delta SP, een Sail / Photo blauw-witte versie van de schoen, wordt op 4 april gelanceerd op Jordan.com en bij geselecteerde retailers. Nike Air Max 270 Femme De Vachetta Tan-kleurencombinatie komt op 14 mei aan in volledige familie-afmetingen en de zwarte Nike Air VaporMax Womens kleurencombinatie komt uit op 6 juni 2020. Het Nike Tiempo Future DNA Tiempo Legend brengt het klassieke Nike Football-ontwerp naar een van de nieuwste innovaties op het veld van het merk.
Oorspronkelijk uitgebracht in 2011, was de Nike Tiempo Legend IV Elite de lichtste Tiempo van zijn tijd - met minstens 20 gram. Nog aantrekkelijker dan zijn lichtgewicht gevoel was zijn vermogen om op te vallen op het veld: de levendige oranje kleur van de schoenplaat van de tong, de grafische hiel, de noppen en veters cre?erden een schril contrast met het zwarte premium leren bovenwerk (een handtekening van de Tiempo franchise). Nike Flywire-technologie werd ge?ntegreerd in het leer voor een middenvoetvergrendeling en, over het algemeen, meer dynamische Nike Air Max 90 Femme pasvorm, terwijl verbeterde vamp-stiksels strategisch geplaatst waren voor laterale behendigheid.
Als Nike Air Max 270 Dámské eerbetoon aan zijn voorganger krijgt de nieuwste Nike Tiempo Legend 8 OG Tiempo Legend IV Elite kleurbehandeling. De pasvorm en het gevoel worden bepaald door het doorgestikte, gewatteerde diamantpatroon van de Legend 8 en de Flyknit Fit Tunnel, die een ondersteunende en nauwsluitende pasvorm rond de middenvoet bieden. Bovendien heeft de laars Quadfit-mesh in de voorvoet om overrekking van de buitenste leerlaag te voorkomen.2020 - De Nike Phantom VNM Future DNA T90 brengt het klassieke Nike Football-ontwerp naar een van de nieuwste innovaties op het veld van het merk.
Oorspronkelijk uitgebracht in 2002, was de Nike Air Zoom Total 90 II de perfecte mix van comfort, kracht en precisie. Gemaakt van zachte KN-100 - een sterk, licht Nike Air VaporMax Femme materiaal - kwam de naamgenoot van de schoen voort uit de creatie van een schoenplaat die het Nike M2k Tekno Femme Homme comfort van de speler gedurende de totale 90 minuten van een wedstrijd zou ondersteunen. De schoen heeft asymmetrische veters in het midden voor een groter oppervlak van schoen naar bal (wat helpt om een ??schonere slag te Nike Internationalist Femme cre?ren), evenals Zoom Air-eenheden in de buitenzool voor optimale tractie en vermindering van noppendruk.
De Nike Phantom VNM Future DNA T90 is een eerbetoon aan de klassieke zwarte, witte en rode kleurstelling van zijn voorganger en vertaalt het doel van precisie van de schoenplaat uit 2002 door middel van moderne Phantom VNM-technologie om een ??krachtige aanval mogelijk te maken. Het meest opvallende is dat de nieuwe schoen is uitgerust met een Precision Pwr-slagzone in de wreef - 13 ribbels die in specifieke hoeken en stijgende hoogten zijn geplaatst om de bal laag te houden en een beet op het oppervlak Nike Air VaporMax Mujer te bieden.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar