Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

.anthonymillot.fr/Nike-Air-M

Enviado por caicai2017 
.anthonymillot.fr/Nike-Air-M
14-April-2020 03:33
Als eerbetoon aan zijn voorganger krijgt de nieuwste Nike Tiempo Legend 8 OG Tiempo Legend IV Elite kleurbehandeling. De pasvorm en het gevoel worden bepaald door het Nike Air Max 90 Femme doorgestikte, gewatteerde diamantpatroon van de Legend 8 en de Flyknit Fit Tunnel, die een ondersteunende en nauwsluitende pasvorm rond de middenvoet bieden. Daarnaast heeft de laars Quadfit mesh in de voorvoet om overrekking van de buitenste leerlaag te voorkomen. Oorspronkelijk uitgebracht in 2002, was de Nike Air Zoom Total 90 II de perfecte mix van comfort, kracht en precisie. Gemaakt van zachte KN-100 - een sterk, licht materiaal - kwam de naamgenoot van de schoen voort uit de creatie van een schoenplaat die het comfort van de speler gedurende de totale 90 minuten van een wedstrijd zou ondersteunen. De schoen heeft asymmetrische veters in het midden voor een Nike Air Max 95 Womens groter oppervlak van schoen naar bal (wat helpt om een ??schonere slag te cre?ren), evenals Zoom Air-eenheden in de buitenzool voor optimale tractie en vermindering van Nike Air Max 95 Womens noppendruk.
De Nike Phantom VNM Future DNA T90 is een eerbetoon aan de klassieke zwarte, witte en rode kleurstelling van zijn voorganger en vertaalt het doel van precisie van de schoenplaat uit 2002 door middel van moderne Phantom VNM-technologie om een ??krachtige aanval mogelijk te maken. Het meest opvallende is dat de nieuwe schoen is uitgerust met een Precision Pwr-slagzone in de wreef - 13 ribbels die in specifieke hoeken en stijgende hoogten zijn geplaatst om de bal laag te houden en een beet op het oppervlak te bieden. 2020 - De Nike Mercurial Vapor "Future DNA Mercurial" brengt het klassieke Nike voetbalontwerp naar een van de nieuwste innovaties op het veld van Nike M2k Tekno Femme Homme het merk.
Oorspronkelijk uitgebracht in 2009, was de Nike Mercurial Vapor Superfly destijds de lichtste, snelste versie van de Nike Mercurial en diende als een kijkje in Nike Internationalist Femme de toekomst van Nike voetbalschoenen. Voor het eerst op een laars heeft de originele Nike Mercurial Vapor Superfly Nike Flywire-technologie van de volgende generatie verwerkt in een gestroomlijnd bovenwerk. Het doel van de filament- en vezeltechnologie was om te dienen als een tweede huid en een lichtgewicht, sterkere, meer dynamische pasvorm te bieden. Het bevatte ook een zoolplaat van koolstofvezel die reageerde op de behoefte aan snelheid met strategisch geconfigureerde messen voor superieure grip en snelle sneden in elke richting.
Als eerbetoon aan de Max Orange en Metallic Silver colorway van zijn voorganger - alleen debuterend op het veld van onder meer Cristiano Adidas Superstar Womens Ronaldo - ziet de Nike Mercurial Vapor "Future DNA Mercurial" moderne upgrades op een klassiek snelle schoen met toevoeging van garens met een hoge sterktegraad op Nike Air Max 90 Dámské de bovenkant (een verhoogde versie van de Nike Flywire-technologie die op het origineel wordt gebruikt), waardoor de schoen niet uitrekt. De iteratie van 2020 heeft ook All Nike Air Max 90 Femme Bleu Conditions Control om te voorkomen dat de laars poreus is.
De schoen is de tweede release van het Future Football Pack van Nike Football, waarin de huidige prestatielaarzen een eerbetoon zijn aan een klassiek Nike Football-ontwerp. 2020 - De eerste Women’s Jordan OG-samenwerking met de in LA gevestigde ontwerper Melody Ehsani is geworteld in het brengen van basketbal naar een nieuwe generatie.
"De erfenis [van de Women's Air Jordan OG] spreekt voor zich", zegt Ehsani. 'Het was een opwindende tijd in de Adidas Ultra Boost Femme geschiedenis met het begin van de WNBA en alle ongelooflijke vrouwen die in het spel kwamen. De schoen is echt een embleem van dit moment, een primeur in veel opzichten. Nike Air Max 270 Femme
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar