Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

me[/url] met 7% tot $ 10,66 miljard, vo

Enviado por Labi1995 
me[/url] met 7% tot $ 10,66 miljard, vo
16-April-2020 04:41
Op 22 oktober kondigde het in Beaverton, Oregon gevestigde bedrijf het aanstaande Nike Air Max 95 Womens vertrek aan van zijn oude chef in januari, wanneer voormalig eBay-CEO en Nike-bestuurslid John Donahoe het roer Nike Dunk High Womens overnemen. Parker blijft de rol van uitvoerend voorzitter. De beweging geeft volgens Poser een nieuwe richting aan Nike Air Vapormax Dámské voor het merk terwijl het zijn digitaal gerichte inspanningen opvoert. "We geloven dat Mr. Parker en het Nike-bestuur Nike Air Vapormax Dam vooruitziend genoeg waren om te erkennen dat digitaal de toekomst zal aansturen en dat iemand met een sterke, op de consument gerichte Nike Air Max 270 Womens digitale achtergrond, kennis van en betrokkenheid bij Nike nodig was", zei hij. , Wedbush Securities-analist Christopher Svezia verwacht Adidas ZX Flux Dam een nog hogere winst per aandeel van 59 cent. Hij wees op Nike's voortdurende expansie in China en de lancering van de app in Europa, het Midden-Oosten en Afrika als lichtpuntjes voor de Swoosh.

"Uiteindelijk resoneren Nike's Nike Air Max 97 Femme merchandise-, marketing- en distributiestrategie?n met consumenten wereldwijd," voegde hij eraan toe, "aangezien Nike Air Max 90 Mujer Rosa het bedrijf ook industrie-innovatie stimuleert en op een slimme manier incrementele kansen voor de toekomst cre?ert of Nike Air Zoom Spiridon Womens benut." Bij Cowen merkte analist John Kernan op dat Nike's topverkopers waren de AirMax 270 voor vrouwen, terwijl de naamcollectie Nike Air Max 95 Dam van LeBron James en Jordan Brand de basketbalcategorie voor mannen een boost gaven. voor de periode eindigend op 31 augustus Nike Air Vapormax Femme boekte de Swoosh een verwaterde winst per aandeel van 86 cent per kwartaal , wat neerkomt op een winst van 28% ten opzichte van het voorgaande jaar en hoger dan de verwachtingen van analisten van 71 cent per aandeel, terwijl de winst met 25% steeg tot $ 1,4 miljard. De inkomsten stegen met 7% tot $ 10,66 miljard, vooruitlopend op de voorspelde $ 10,43 Nike Air Max 95 Mujer miljard van Wall Street.

De omzet van het vlaggenschipmerk steeg met 10% tot $ 10,1 miljard, gedreven door groei in Nike Air VaporMax Mujer de Nike Direct- en groothandelskanalen en Jordan Brand, plus een aanhoudende groei in schoenen en kledingartikelen. Nike Air Max Command Mujer Converse zag ook een omzetstijging van 8% tot $ 555 miljoen, hoewel de dubbelcijferige winsten in Azi? werden gecompenseerd door een Nike Dunk High Mujer> daling van de thuisbasis in de VS. lancering van nieuwe digitaal ge?ntegreerde winkelconcepten en verdieping van de data- en Nike Air Max 90 Womens analysemogelijkheden. klassiek beeld van James als peuter schietringen op de binnenzool. Ze zijn een product- en marketingmachine - en dat zullen ze altijd hebben.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar