Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

x Koko vertaalt de stevige look

Enviado por caicai2017 
x Koko vertaalt de stevige look
17-April-2020 05:00
2020 - Met de Jordan Delta brengt Jordan Brand zijn erfgoed van hoogwaardig vakmanschap en hightech constructiemethoden samen. De schoen is ontworpen Nike Air Max 270 Mujervoor dagelijks gebruik en wordt benadrukt door een bovenwerk van ademend mesh en aangevuld met weelderige suède overlays. Het interieur is naadloos om slijtage te voorkomen en zorgt voor een soepel gevoel tegen de voet voor de hele dag comfort. Extra vulling aan de kraag en ergonomische tong- en hiellussen geven verder prioriteit aan het functie-eerste ontwerp.
Onder de voeten heeft de Jordan Delta Nike React-schuim over de volledige lengte. Het abstracte visgraatpatroon van de schoen, dat Nike Internationalist Femme verwijst naar een basketbalsteun voor tractie, biedt ondersteuning en lichtgewicht flexibiliteit.
Minimal branding, in de vorm van handgetekende elementen, laat de vorm en constructie van de Jordan Delta voor zich spreken als een moderne uitdrukking van het Jordan Brand.
De Jordan Delta SP, een Sail /Nike Air Max 270 Womens Photo blauw-witte versie van de schoen, wordt op 4 april gelanceerd op Jordan.com en bij geselecteerde retailers. De Vachetta Tan-colorway komt op Nike Air Huarache Femme 14 mei aan in volledige gezinsgrootte en de Black-colorway komt uit op 6 juni. Oorspronkelijk uitgebracht in 2011, was de Nike Tiempo Legend IV Elite de lichtste Tiempo van zijn tijd - met Nike Air Max 90 Femme Rose minstens 20 gram. Nog aantrekkelijker dan zijn lichtgewicht gevoel was zijn vermogen om op te vallen op het veld: de levendige oranje kleur van de schoenplaat van de tong, de grafische hiel, de noppen en veters cre?erden een schril contrast met het zwarte premium leren bovenwerk (een handtekening van de Tiempo franchise). Nike Flywire-technologie werd ge?ntegreerd in het leer voor een middenvoetvergrendeling en, over het algemeen, Nike Air Max 270 Womens meer dynamische pasvorm, terwijl verbeterde vamp-stiksels strategisch Adidas Superstar Femme geplaatst waren voor laterale behendigheid.
Als eerbetoon aan zijn voorganger krijgt de nieuwste Nike Tiempo Legend 8 OG Tiempo Legend IV Elite kleurbehandeling. De pasvorm en het gevoel worden bepaald door het doorgestikte, gewatteerde diamantpatroon van de Legend 8 en de Flyknit Fit Tunnel, die een ondersteunende en nauwsluitende pasvorm rond Nike Air Max 270 Femme de middenvoet bieden. Daarnaast heeft de laars Quadfit mesh in de voorvoet om overrekking van de buitenste leerlaag te voorkomen.2020 - De Nike Air Max Koko vertaalt de stevige look en feel van een Max Air-unit naar een sandaal en debuteert voor de zomer van 2020. Het silhouet van de vrouw, vorm en proportie worden bepaald door een Max Air bag met groot volume en een voorgevormde voorvoet die doet Nike Air VaporMax Femme denken aan Vapormax. De schoen vertaalt zich in een funky, verheven, hightech kijk op een zomers nietje. De Nike Air Max Koko is nu verkrijgbaar op www.barrancoehijos.es nike.com. 2020 - De Nike Phantom VNM Future DNA T90 brengt het klassieke Nike voetbalontwerp naar een van de nieuwste innovaties op het veld van het merk.
Oorspronkelijk uitgebracht in 2002, was de Nike Air Zoom Total 90 II de perfecte mix van comfort, kracht en precisie. Gemaakt van zachte KN-100 - een sterk, licht materiaal - kwam de naamgenoot van de schoen voort uit de creatie van een schoenplaat die het comfort van de speler gedurende de totale 90 minuten van een wedstrijd zou ondersteunen. De schoen heeft asymmetrische veters in het midden voor een groter oppervlak van schoen naar bal (wat helpt om een ??schonere slag te cre?ren), Nike Air Max 90 Womens evenals Zoom Air-eenheden in de buitenzool voor optimale tractie en vermindering van noppendruk.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar