Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

puma 36

Enviado por Carl Nora 
puma 36
14-July-2020 03:17
Puma-schoenen zijn gemaakt voor ultiem comfort puma 36 en ze zien er ook gewoon geweldig uit. De Puma Pacer Next Cage herenschoen voor heren is het perfecte actieve paar dat er superglad uitziet en prachtig functioneert. Met een ingebouwde sokvoering voor extra comfort en een EVA-tussenzool voor lichtgewicht schokdemping en stabiliteit, kun je dit paar zowel in de sportschool als op straat rocken. Dames - de Puma Enzo Street-schoen voor dames is de perfect functionele keuze die je comfortabel en probleemloos in beweging houdt. Met een vetersluiting voor een goede pasvorm en een rubberen buitenzool met zones voor uitstekende grip, voel je zeker het verschil met deze prachtige schoenen.

We hebben onlangs een nieuwe UV-uithardende polyurethaan-methacrylaat (PUMA) -hars gerapporteerd die uitstekende eigenschappen heeft als een wegwerp microfluïdisch substraat voor klinische diagnostische toepassingen. Dit artikel bespreekt strategieën om de productieopbrengst van PUMA-chips te verbeteren die dichte functies met een hoge aspectverhouding bevatten, wat unieke uitdagingen biedt bij het slopen en lijmen. Deze fabricageverbeteringen werden ingezet om een microfiltratie-apparaat te produceren dat dicht bij elkaar puma cali sneakers gelegen kolommen met een hoge aspectverhouding bevatte, geschikt voor het vasthouden en concentreren van cellen of kralen uit een sterk verdunde suspensie.

Om vloeibare reservoirs of gaten voor externe verbinding te vormen, werden PTFE-palen (3 mm (D) x 3 mm (H)) vóór uitharding in de PUMA-hars ingebed. De gehele assemblage werd gedurende 80 seconden in een UV-bron met hoge puma witte sneaker intensiteit (ADAC Cure Zone 2 UV-schijnwerper, uitgerust met een metaalhalogenidelamp van 400 W, die nominaal 80 mW / cm2 bij 365 nm levert) (blootstellen door harszijde) geplaatst , gevolgd door nog eens 40 seconden (belichten door schimmel). Nadat het uit de mal was vrijgekomen, werd het PUMA-substraat onder zachte mechanische druk op een andere met PUMA gecoate (uitgeharde) glazen deklaag gehecht. Deze conforme binding werd omgezet in een permanente binding door de PUMA-chip nog eens 10 minuten onder de UV-overstromingsbron te plaatsen.

Uitgeharde PUMA-hars heeft een Shore-hardheid van D 60, wat aanzienlijk harder is dan de elastomere PDMS (Shore A 50 voor Dow Corning's Sylgard 184). Voor vrijstaande, mechanisch kwetsbare kenmerken (met name niet-ondersteunde hoge puma vikky stacked verticale kolommen of snorharen), kan PDMS niet worden gebruikt als fabricagemateriaal vanwege de lage afschuifmodulus; 6 zouden de functies onder de zwaartekracht gewoon overhellen en omvallen. 2 toont een voorbeeld van kenmerken die in PUMA maar niet in PDMS kunnen worden vervaardigd. Fig. 2A toont een scanning-elektronenmicroscopie (SEM) -afbeelding van een replica in PUMA-hars; dit testpatroon voor replicatie bestaat uit dicht op elkaar geplaatste verticale kolommen afgewisseld met massieve wanden. De hoogte van het object was ~ 40 ¼m en de beeldverhouding van de verticale kolommen was ~ 3,5. Een 180 ° -bocht werd in het ontwerp opgenomen om het oplossen van problemen te helpen als er richtingproblemen waren bij het replicatie- of ontvormingsproces. Zoals blijkt uit Fig. 2A, hadden de in PUMA geproduceerde kolommen een scherp verticaal profiel zonder tekenen van overhellen.

We ontdekten dat voor uitrustingen met een lage aspectverhouding (H / W <�1) de uitgeharde PUMA-hars uit de PDMS-mal kon worden vrijgegeven door (1) de mal iets weg te trekken van de uitgeharde hars of (2) een scalpel tussen de hars en de mal om de hars voorzichtig op te tillen. Hier was de kans op beschadiging van de reliëfkenmerken tijdens het vrijgeven erg laag. Voor kenmerken met een hoge aspectverhouding, met name die mechanisch kwetsbaar zijn door gebrek aan ondersteuning, speelt de juiste vrijgave uit de mal een cruciale rol in de chipopbrengst.

We hebben ook verschillende oppervlaktemodificatieprocessen op PDMS geprobeerd om het ontvormingsproces te verbeteren, waaronder plasma-oxidatie, silanisatie met trichloorsilaan en puma 44 coating van oppervlakteactieve stoffen zoals n-dodecyl-beta-D-maltoside (DDM), 19 Gransurf 71 en Gransurf 77. Deze technieken voor oppervlaktemodificatie verbeterden het sloopproces niet; in het geval van silanisatie werd het gesilaniseerde PDMS-oppervlak te hydrofoob om niet-uitgeharde PUMA-hars goed te bevochtigen. We hebben ook gebruik gemaakt van de verschillen in thermische uitzetting (bijvoorbeeld snelvriezen tot -80 ° C of warmte): thermische behandeling veroorzaakte kromtrekken van PDMS in een richting tegengesteld aan de uitgeharde hars, maar de uitgeharde hars kwam ook globaal overeen met de kromme PDMS. Het resultaat was een kromgetrokken PUMA-hars, waardoor de daaropvolgende conforme afdichting op een vlak substraat onmogelijk werd.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar