Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

nike janoski

Enviado por BetsyOrlando 
nike janoski
23-July-2020 08:33
? De Air Jordan 3 Hall Of Fame (Katrina) nike janoski is een nieuw leven ingeblazen ontwerp dat is afgeleid van het exclusieve paar dat was voor een liefdadigheidsveiling ter ondersteuning van de hulpverlening na de verwoesting van de orkaan Katrina in 2005. Sporting een perfecte lente / zomer kleurstelling van wit en rood, combineert de sneaker de populaire AJ 3 Fire Red- en Cement-kleurstellingen, en helaas zal deze aankomende openbare release geen Nike Air-branding op de hielen hebben, maar in plaats daarvan het klassieke Jumpman-logo. Cementdetails zijn aangebracht op de teen- en hielgebieden om het ontwerp helemaal af te maken.

? Als je dacht dat je de Air Jordan 3 JTH had gemist, heb je geluk, aangezien Jordan Brand naar verluidt meer kleurstellingen van het silhouet laat vallen voor de zomer van 2018. De "Bio Beige" colorway die voor het eerst te zien was op Justin Timberlake's februari pop -up in NYC krijgt nu een publiek debuut. De sneaker heeft een lichtbruine bio biege tint die is gemaakt van suède, terwijl zwart / nike air max 95 grijze overlays met olifantenprint te zien zijn op de neus en hiel, gevolgd door Nike Air branding op de achterkant De? Air Jordan 3? JTH Bio Beige heeft een bovenwerk van? Bio Beige suède met een ton-sur-ton leren Nike Swoosh op het zijpaneel.

De witte en rode kleurstelling deelt een stijl die de populaire AJ 3 Fire basket nike Red- en Cement-kleurstellingen combineert, en helaas zal deze aankomende openbare release geen Nike Air-branding op de hielen bevatten, maar in plaats daarvan het klassieke Jumpman-logo. Meer updates voor de release van Air Jordan 3 Katrina blijft aan de oppervlakte komen en de releasedatum is nu bekendgemaakt. De sneaker was eerst een exclusief ontwerp voor een liefdadigheidsveiling ter ondersteuning van de hulpverlening na de verwoesting van orkaan Katrina in 2005. De witte en rode kleurstelling heeft een stijl die de populaire AJ 3 Fire Red- en Cement-kleurstellingen combineert, en volgens rapporten zal deze aankomende openbare release zal geen Nike Air-branding op de hielen hebben.

de Fire Red op de Jumpman op de tong, voering, delen van nike internationalist de buitenzool en oogjes, de Cement Grey op de tong, enkelkraag en eyestay, de wit-zwarte tussenzool en natuurlijk de Nike Air-branding op de hiel in White. Update (8/10/2017): De Air Jordan 3 OG Retro Black Cement wordt ook uitgebracht in de maten van de basisschool. De GS-versie wordt geleverd met Nike Air-branding op de hiel, maar niet op de buitenzolen. Juan Carrillo, redacteur: een van mijn favoriete Jordan Brand-retros aller tijden. Deze is een goed idee. Ik heb een versleten paar met pijnschilfers en wat kraken, dus een fris nieuw paar met Nike Air op de hiel is absoluut een must.

Als je de Air Jordan 3 OG Retro Black Cement in 1988, 1994, 2001, 2008 en 2011 hebt gemist, maakt het silhouet deze maand een grote comeback en valt het in volledige gezinsgrootte voor zijn 30-jarig jubileum. De legendarische kleurstelling van zwart, cementgrijs en vuurrood bestrijkt in feite het hele model, omdat het ook gedetailleerd is met klassieke Nike Air-branding op de hiel en buitenzool, een vuurrode tongvoering en een witte tussenzool om het klassieke ontwerp helemaal af te maken. de Air Jordan 3 Retro '88 - White / Cement-release in het eerste kwartaal van het jaar, en meer recentelijk deden er geruchten de ronde over de release van de Air Jordan 3 Retro '88 - Black / Cement.

Hoewel er nog steeds geen bevestigd woord over is, hebben we gehoord over een mogelijke release deze feestdagen. De klassieker heeft een nike tn zwarte, eersteklas leren constructie en is voorzien van het OG "NIKE AIR" -merk op de hiel. We zullen zeker nieuwe informatie doorgeven als deze naar boven komt, maar geniet voorlopig van de beelden. We hebben ervaren de erg gehypte Air Jordan 3 Retro 88 - Wit / Cement aan het begin van het jaar en ESPN lekte rond die tijd ook per ongeluk de Air Jordan 3 Retro 88 "Black Cement" uit. Nu is een voorbeeldpaar van deze Air Jordan 3 op het internet verschenen, met het kenmerkende "Nike Air" -logo op de hiel in de klassieke Black / Cement-kleurstelling.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar