Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

winkelier niet bevoegd

Enviado por Banning 
winkelier niet bevoegd
28-September-2020 03:42
"Negentig procent van onze bruiden vertrekt met iets heel anders dan wat ze in gedachten hadden toen ze binnenkwamen," zei DeMarco. Het is een goed begin om foto's te maken van jurken die je leuk vindt, maar als je consulent iets anders aanbeveelt, probeer het dan eens. Vestidos de Noche Para Boda Het is onmogelijk om te zien hoe een jurk eruit zal zien op je lichaam door hem aan een hanger te zien. "Als een bruid voller is in de heupen, denkt ze er misschien aan dat ze geen getailleerde jurk kan dragen", zegt DeMarco. "Wat ze echter misschien niet weet, is dat een meer getailleerde jurk haar rondingen zou laten zien, prachtig zou passen en haar er slanker uit zou laten zien in plaats van te bedekken."

"De grootste fout die ik bruiden heb zien maken, is genoegen nemen met een jurk omdat iemand hen heeft be?nvloed om het te kopen in plaats van met haar hart te gaan," zei DeMarco.

Daarom is het zo belangrijk om uw winkelgenoten verstandig te kiezen. "Veel mensen die de bruid vergezellen, zullen naar elke jurk kijken en beslissen of het het beste voor hen is - niet voor de bruid die ze moeten helpen," zei Lash.

Als je merkt grad dresses dat je een jurk leuk vindt, maar ook twijfelt, of als je door een deel van je omgeving of een verkoper onder druk wordt gezet om een ??aankoop te doen, is het oké om met lege handen naar huis te gaan, erop te slapen en terug te keren naar een Geef later aan of je nog steeds droomt van de jurk.

Je ziet een prachtige jurk een paspop die ver buiten je prijsklasse valt, maar je wilt hem gewoon voor de lol passen. Wat is er aan de hand? "Het kan leiden tot liefdesverdriet en teleurstelling", zei Lash. "Je moet je alles kunnen veroorloven wat je probeert."

Zorg ervoor dat u helemaal duidelijk bent over uw budget voordat u naar de salon gaat - en zorg ervoor dat de salon die u kiest, uw budget respecteert. Een van de belangrijkste klachten die Lash van haar bruiden hoort, is dat andere salons hun jurken lieten zien die niet in hun budget waren. "We hebben een strikt beleid om de klant binnen het budget te houden, wat haar blijer maakt met het hele proces", aldus Lash. "Gelukkige bruid is gelijk aan een gelukkig leven voor medewerkers van de bruidswinkel!"

Het beste advies voor het vinden van goedkope trouwjurken van je dromen met een lager prijskaartje? Winkelen! Als u halsoverkop bent gevallen voor een bruidsjurk in een bruidsboetiek, leg uw creditcard dan nog niet neer. Ga in plaats daarvan naar huis en zet uw computer aan. U kunt online een aantal fantastische deals vinden. De meeste bruiden denken er niet aan om op internet hun jurk te kopen, maar dat is een grote vergissing. In bruidssalons vindt u exact dezelfde jurken die u past, ja precies dezelfde designerjurken voor soms wel tachtig procent korting op de bruidssalons.

Dat is een aanzienlijk bedrag, je zou versteld staan ??van de $ 1000 die je online krijgt in plaats van naar de salon te gaan. U kunt uw droombruidsjurk krijgen voor aanzienlijk minder dan u dacht ervoor te moeten betalen. Gelukkig beseffen steeds meer bruiden dit, ze gaan hun jurken in de winkel passen dan terug te komen naar hun computer met de ontwerper, maat en kleur in de hand en kopen voor honderden, zo niet een paar duizend minder dan wat ze zouden hebben betaald in de winkel.

Ze hebben geld op zak voor belangrijkere dingen, zoals het upgraden van hun huwelijksreis! Wees niet een van die bruiden die uw zuurverdiende geld afstaan ??voor de commissie van een verkoopster. (ja, Vestidos de Invitaciones de Boda we beseffen dat ze de kost moeten verdienen, maar de commissies die ze verdienen en de winkel zijn aanzienlijk) Zou je er niet de voorkeur aan geven je geld te houden en verstandig te winkelen?

Gewapend met een stijlnummer en de maat die u nodig heeft, zult u versteld staan ??van de fantastische tarieven die u kunt krijgen op websites van online magazijnen. Zorg ervoor dat u de kleine lettertjes leest en bestel uw goedkope trouwjurken van tevoren! Omdat je met een beetje moeite en onderzoek je cake kunt hebben en deze ook kunt eten, allemaal tegen een redelijke prijs.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar