Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

grenzen blijven verleggen

Enviado por Banning 
grenzen blijven verleggen
14-October-2020 03:46
Aangezien de Abendkleider Schwarz zomer snel zijn intrede heeft gedaan, weet ik dat het niet de zomer is die velen van ons voor ogen hadden ... vooral voor onze bruiden! Desalniettemin zijn we hier om enkele van onze favoriete trends op het gebied van zomerbruiloften te delen die u deze zomer gemakkelijk kunt integreren in uw bruiloft, ongeacht de omstandigheden!

Het moeilijkste aan het vinden van een trouwjurk met een grote maat, is dat je moet werken met een beperkte voorraad. Er zijn niet genoeg ontwerpers die de tijd nemen om een ??lijn met grote maten te maken en hierdoor worden veel vrouwen buitengesloten.

Het goede nieuws is dat je online een geweldige selectie jurken kunt vinden. Het mooie is dat je op een georganiseerde en effici?nte manier een uitgebreide selectie kunt sorteren. Maak gebruik van filters om de zee van jurken te doorzoeken en zonder gedoe WEDDING DRESSES precies te vinden wat u zoekt.

Alle jurken waar je ooit van zou kunnen dromen, zijn slechts een klik verwijderd. Het maakt niet uit waar je bent en je hoeft geen obscure winkel op te sporen om naar jurken te kijken. Een ander voordeel van online winkelen voor je trouwjurk is dat je zeker iets binnen je budget zult vinden.

U hoeft geen genoegen te nemen
Veel bruiden geven het op om een ??stijl te vinden die ze hoopten te dragen vanwege de beperkte opties en slechte pasvormen. Maar u hoeft dit niet te doen.

Winkelen bij een speciale winkel voor trouwjurken in grote maten betekent dat u ontwerpers zult vinden die allerlei stijlen gebruiken met uw lichaamsvorm in gedachten. Door te kiezen uit tal van stijlen, vind je in een mum van tijd de perfecte jurk.

Het zal het vinden van een trouwjurk ook spannender en leuker maken. Het probleem zal niet zijn dat je geen jurk kunt vinden, het zal zijn dat je er geen kunt kiezen.

Laat je vrienden helpen
Online winkelen voor uw trouwjurk betekent dat u iedereen erbij kunt betrekken. Laat je vrienden je een aantal van hun favoriete opties sturen of vraag direct hun mening over de opties die je hebt gekozen. Het is net zo eenvoudig als het verzenden van een link en het opslaan van de gewenste links.

Laten we eerlijk zijn. Je meisjes zullen willen kunnen zeggen dat zij degenen waren die de juiste jurk hebben gevonden. Je zou dus veel verschillende jurken moeten verwachten die je niet alleen zou hebben gevonden.

Online winkelen is een geweldige manier om voorbij de maatstaven voor sociale afstand te komen en uw dierbaren op te nemen. Het niet persoonlijk kunnen kopen van een jurk hoeft dat niet te verpesten.

Ten eerste houden we van de trend van felle kleuren! Heldere, warme kleuren (zoals smaakvol geel en sinaasappels) hebben hun weg gevonden naar de zomerse huwelijkswereld en we zijn er voor. Het kiezen van een of twee warme kleuren en deze toepassen in je bruidsmeisjesjurk en -decor is een geweldige manier om je bruiloft de esthetiek te geven waarnaar je op zoek bent. Een andere optie is om één kleur te kiezen en vervolgens verschillende tinten en tinten van dezelfde kleur te kiezen om in je bruidsmeisjesjurken, decor, bloemen, enz.

Vervolgens hebben we de muziek! We kennen allemaal en houden van de traditionele hype-huwelijksliederen die op elk feest een must zijn, maar we houden van een nieuwe trend van meer relaxte muziek op huwelijksrecepties! Alternatieve, wedding guest dresses gemakkelijk te luisteren muziek is een geweldige manier om een ??gemakkelijk gesprek en gezelligheid op uw huwelijksreceptie te bevorderen.

Ten derde houden we van de groene zomerhuwelijkstrend! Meer van onze bruiden gaan met witte of bruine tafels en stoelen in combinatie met wat eenvoudig groen als decor. Dit geeft de sfeer van een buitenbruiloft zonder kans op regen! Dit type decor is ook buitengewoon eenvoudig en goedkoop te maken!

We moeten natuurlijk onze favoriete foodtrend op zomerbruiloften opnemen! Kleine seizoensdesserts duiken steeds vaker op tijdens zomerbruiloften en we genieten er van alles! Dit kunnen taarten zijn (enorme trendwaarschuwing!), Strawberry Shortcake of bananenpudding! Deze klassiekers zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer op je bruiloft en zullen zeker een feestje zijn!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar