Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

rechte lijfjes te vermijden

Enviado por Banning 
rechte lijfjes te vermijden
24-October-2020 03:28
Als je niet begrijpt waarom je camouflagejurken Quincea?era Kleider draagt ??voor een bruiloft, laten we dat dan proberen. Allereerst willen meisjes, die met het leger te maken hebben of wier toekomstige echtgenoten wapenmannen zijn, naar het gangpad willen gaan met de jurk in de kleuren die ze gewend zijn.

Ten tweede, als u een bruiloft in landelijke stijl plant, kan het camouflagepatroon een logische aanvulling zijn op uw bruidslook. Zo kan het realtree camouflagepatroon er geweldig uitzien op de achtergrond van de natuur.

Ten derde is camouflagekleding in de mode en daarom is de bruiloftsindustrie er ook door be?nvloed. Sommige bruiloftsontwerpers hebben hun meesterwerken al in camouflagekleuren gepresenteerd, terwijl anderen deze trend lelijk en raar vinden.

Ten vierde, als je een unieke trouwjurk wilt hebben, is camoflauge trouwjurk precies het geval, aangezien de keuze van de jurken die Ballkleider Zürich te koop zijn vrij beperkt is, vooral als het gaat om grote maten camouflage trouwjurken. Er zijn geen winkels voor camouflagekleding en zelfs de gewone bruidssalons hebben meestal geen jurken met zo'n print. U zult dus wat tijd moeten besteden om uit te zoeken waar u uw jurk kunt krijgen.

En tot slot, als een witte trouwjurk gewoon niet bij je karakter en smaak past en je hebt er nooit van gedroomd om een ??prinses te zijn op je trouwdag, hoef je geen jurk te dragen waarin je je ongemakkelijk voelt. Als u het camo-thema dicht bij uw innerlijke gevoelens beschouwt, bent u vrij om het voor uw bruiloft te kiezen.

Diepe halslijn is momenteel een van de meest trendy soorten halslijn. Zo'n diep decolleté is ideaal voor warm zomerweer. De diepte van de snede kan verschillen, afhankelijk van uw lichaamskenmerken en persoonlijke smaak. De diepe decolleté ziet er het beste uit bij meisjes met kleine en middelgrote borsten. Zo'n lijfje kan glad zijn, voorzien zijn van draperie?n of versierd zijn met kant en kralen. Het betekent dat het kan worden gebruikt voor zowel eenvoudige als luxueuze jurken.

Jurken met open rug blijven ons hart veroveren. Een zomerbruiloft is de ideale gelegenheid om een ??jurk met lage rug te hebben, die er sexy en intrigerend uitziet. Trouwens, een trouwjurk in de zomer heeft misschien geen volledig open rug, maar een jurk met illusiedetails of is gemaakt van dun kant. Ook kan de achterkant van de trouwjurk worden versierd met mooie uitsparingen, bijvoorbeeld in de vorm van een hart.

Hoewel lange strapless trouwjurken traditioneel en tijdloos zijn, passen ze niet bij alle bruiden. Dergelijke gewaden vestigen de aandacht op de armen, schouders en nek. Daarom moeten je armen goed gespierd zijn en de lijn een onberispelijke halslijn. Ook moet de bovenrug er goed uitzien en zal deze ook open zijn.

Strapless jurken zijn geweldig voor meisjes met een zandloperfiguur. Ze helpen de mooie lichaamsrondingen te accentueren. Strapless zeemeermin trouwjurken zijn de ideale optie om de verdiensten van je lichaam te laten zien. Maar in feite zal elk kledingsilhouet geschikt zijn.

Strapless bruidsjurken passen ook bij slanke en kleine bruiden, wat hun tederheid benadrukt. De beste silhouetten zijn A-lijn, schede en empire taille. Vermijd baljurken als je klein bent.

De peervormige meisjes zien er misschien heel mooi uit in strapless jurken. Het is echter beter om te kiezen voor A-lijn en prinsessilhouetten, die de vollere heupen verbergen. Om de aandacht af te leiden van het zwaardere onderste deel, kies je bovendien voor de lijfjes met kant, borduursels of patronen. Vestidos de Madrina 3D-wandlampen zijn ook een goed idee.

De bruiden met het omgekeerde driehoekige lichaamstype die een strapless jurk willen hebben, moeten een baljurk hebben, die volume aan de heupen geeft. Hetzelfde geldt voor de meisjes met rechthoekige lichaamsvormen. Bovendien wordt aanbevolen om rechte lijfjes te vermijden. Geef de voorkeur aan sweetheart halslijnen omdat ze vrouwelijker zijn.

Maar de grote maten meisjes zien er zelden verbazingwekkend uit in strapless trouwjurken. Ze kunnen de aandacht vestigen op uw tekortkomingen en de aandacht afleiden van uw verdiensten. Of, als je een okselmuffintop hebt, zal de strapless jurk dat accentueren. De andere gevallen waarin een strapless jurk niet de beste variant is, zijn als je te kleine of te grote borsten of te benige schouders hebt.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar