Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

vrouwelijkheid terug te brengen

Enviado por Banning 
vrouwelijkheid terug te brengen
24-October-2020 03:40
Om er vrouwelijk uit te zien in een camo-jurk, moet je het silhouet en de stoffen met veel zorg kiezen. Het is duidelijk dat een trouwjurk gemaakt van dezelfde stoffen als het militaire uniform er nogal ruw uitziet. Vaker worden de traditionele bruiloftsstoffen zoals satijn, tule, taft en zijde gebruikt.

Het belangrijkste aan het silhouet Robes de Mariée Sexy is dat het perfect bij je past. Benadruk de verdiensten van je lichaam en verberg de delen die je het minst leuk vindt. Het is belangrijk om een ??accent te leggen op je vrouwelijkheid en daarom zijn de jurken met hartvormige halslijn en V-hals een goede optie.

In feite is het niet nodig om een ??volledig camouflagejurk te dragen. U kunt enkele details toevoegen, zoals de inzetstukken aan de voorkant of treinen, maar ook kiezen voor een aantal versieringen met camouflageprint, bijvoorbeeld een tailleband of capelet, terwijl u een meer traditionele jurk draagt.

Wat betreft de mogelijke kleur lijkt een witte camouflage trouwjurk de beste optie omdat het camouflagepatroon wordt gecombineerd met de traditionele trouwkleur. Een meer geschikte en vrouwelijke optie is een roze camouflage trouwjurk. Het is duidelijk dat als je Abiti da sposa van de meer traditionele camouflageprints houdt, je vrij bent om ze te kiezen voor je bruiloft.

Hoewel de meerderheid van de mensen deze trend niet begrijpt en zelfs bruidsjurkontwerpers het als raar beschouwen, zijn er nog steeds enkele prachtige camouflage-trouwjurken die je kunnen helpen om een ??onvergetelijke bruidslook te cre?ren voor je speciale dag.

Kortom, camouflage trouwjurken worden gekozen door creatieve bruiden, die de tradities niet willen volgen en indruk willen maken op hun bruiloftsgasten met een unieke bruidslook. Overweeg echter zorgvuldig alle voor- en nadelen voordat u besluit om zo'n jurk te dragen. Wees erop voorbereid dat niet iedereen uw keuze zal begrijpen. Maar aan de andere kant ben je vrij om er op je trouwdag uit te zien zoals je wilt. En als je een bruid in een camouflagejurk wilt zijn, draag Vestidos de Novia 2020 die dan.

De off-the-shoulder trend is nog steeds populair. De open schouders zien er altijd vrouwelijk en romantisch uit. Zo'n halslijn past goed bij alle soorten rokken en kan van verschillende materialen zijn gemaakt. Bovendien kunnen off-the-shoulder jurken verschillende stijlen hebben. Zo vindt u wellicht zowel een casual jurk met open schouders als een luxe baljurk.

Empire-taillejurken zijn een van de meest populaire lichte zomerse trouwjurken. Ze zijn meestal gemaakt van vloeiende materialen zoals chiffon en helpen om het uiterlijk van de "Griekse godin" te cre?ren. Ze zijn ideaal voor strand- en buitenceremonies. De empire waist-jurken zijn misschien minimalistisch en hebben geen versieringen en hebben ook prachtige draperie?n. Als je op zoek bent naar meer chique varianten, dan zijn er de empire waist-jurken met kanten Ballkleider Bern lijfjes en degene met kristallen, pailletten of borduursels.

Een A-lijn trouwjurk wordt gekenmerkt door een aansluitende top en taille en een rok die uitloopt naar de zoom en een "A" -vorm vormt. De term "A-lijn" werd uitgevonden door ontwerper Christian Dior in 1955, toen hij het nieuwe silhouet cre?erde voor zijn lente-zomercollectie, die nu bekend staat als "Christian Dior New Look". Het doel van de ontwerper was om na de Tweede Wereldoorlog vrouwelijkheid terug te brengen in damesoutfits.

A-lijn silhouet past bij bijna elke bruid. Het kan rondingen toevoegen en de imperfecties van de taille en heupen verbergen. Dat is de reden waarom zowel slanke als grote maten meisjes er geweldig uitzien in dergelijke jurken. Ook zullen zowel korte als lange bruiden er proportioneel en mooi uitzien in de jurken van Brautkleider Graz dit silhouet.

Bovendien kan een A-lijn bruidsjurk heel anders zijn. Afhankelijk van uw lichaamskenmerken, bent u vrij om de halslijn en stijl te kiezen die u het meest volgt. Ook kunnen de stoffen en versieringen verschillen. Je kunt zowel een minimalistische satijnen jurk dragen als een luxe jurk, versierd met kant, kristallen of kralen.

A-lijn jurken zijn geschikt voor elk type bruiloft, van een bescheiden ceremonie in de achtertuin of op het strand tot de luxe huwelijksceremonie in de kerk.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar