Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

engagement aan het zoeken

Enviado por Banning 
engagement aan het zoeken
27-October-2020 03:51
Het kiezen van een trouwjurkstijl is altijd de grootste uitdaging. Ga je voor een klassieke en elegante A-lijn, dramatische baljurk, chick column of flatteuze zeemeermin-silhouetjurk? En hoe zit het met de halslijn? Welke heb jij het liefst: halter, off the shoulder, sweetheart of strapless? Ben je van plan een jurk te kiezen die is versierd met kralen, borduursels of wil je gewoon veel lagen tule? Vergeet niet om ondanks de trends een jurk te kiezen die uw figuur flatteert en uw persoonlijke stijl benadrukt.

Ook al hebt u misschien uw hart op een specifieke stof, silhouet en kleur, wees niet bang om professionele hulp te zoeken bij bruidsadviseurs. Ze werken elke dag met bruiden en ze weten welke koning van kleding het beste bij je past. Hun advies opvolgen kan de beste beslissing zijn die u hebt genomen. Koop echter, ongeacht professionele adviezen, nooit een jurk waarin u zich niet prettig voelt of waar u niet verliefd op bent.

Schede-jassen zijn onsterfelijke klassiekers. Dit silhouet van korte jurken was vele jaren geleden populair en is nog steeds een van de meest voorkomende varianten van korte jurken voor bruiden. Hoewel het silhouet er misschien vrij eenvoudig uitziet, zijn zowel informele als luxueuze bruidsjurken mogelijk. Zo ziet een korte jurk van kant met kralen er heel feestelijk uit.

Bovendien is het silhouet van de schede goed voor korte trouwjurken in grote maten. Door de juist gekozen jurk kan je er zelfs slanker uitzien dan je bent. Als u een eigenaar bent van een gewelfd lichaam en een slanke taille heeft, kunt u kiezen voor strakkere jurken. Maar als je een buik hebt, zoek dan naar schedejassen, die vrijer zitten.

Hoewel de meeste bruiden de voorkeur geven aan eenvoudige trouwjurken voor op het strand, Brautjungfernkleider Grün betekent dit niet dat jij hetzelfde moet doen. Bij het kiezen van de jurk voor een strandceremonie, is het beter om de voorkeur te geven aan de jurk, die handig en mooi is en je lichaamstype flatteert.

Maar het laatste punt is het belangrijkste. Of je nu kiest voor goedkope strandtrouwjurken of een luxe designer trouwjurk koopt, het belangrijkste is dat deze perfect bij je past en de verdiensten van je lichaam benadrukt.

Als we het echter over de silhouetten hebben, zijn de meest geschikte bruidsjurken met taille en schede. Ook A-lijn trouwjurken zijn geschikt. De baljurken en zeemeerminjassen zijn niet erg handig voor op het strand, maar kunnen worden gedragen, vooral als ze flatterend zijn voor je lichaamstype.

Hoewel goedkope namaakproducten en ge?mporteerde jurken misschien een koopje lijken, is de kans groot dat het Bridesmaid Dresses product dat u ontvangt er niet zo uitziet als de afbeeldingen op de website. Er is niet al te veel zoeken voor nodig om een ??overvloed aan horrorverhalen te vinden van bruiden die bij onbekende verkopers op internet kochten, om vervolgens enorm teleurgesteld te zijn.

Goedkoop kopen is geen no-no, maar kopen bij onbekende verkopers zonder comeback is zeker te vermijden. Als je een klein budget hebt, wil je niet twee keer uitgeven omdat de eerste jurk een teleurstelling was. Doe je onderzoek, bescherm jezelf door ervoor te zorgen dat retouren worden geaccepteerd en houd er rekening mee dat als het te mooi lijkt om waar te zijn, dat waarschijnlijk ook zo is!

Om te voorkomen dat de woorden "trouwjurk" uw glimlach ondersteboven draaien tijdens uw snelle huwelijksplanningsproces, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet Wedding Dresses 2020 houden:

Ja, u bent aan het winkelen voor uw trouwjurk. En ja, het wordt gewoonlijk de japon van alle jassen genoemd. Maar je hebt toch de huwelijksportretten van je moeder gezien? De kans is groot dat je haar jurk uit circa 1980 vandaag niet zou dragen zonder een paar serieuze puffers op de mouwen en het verwijderen van ten minste de helft van die kanten lagen. Haar jurk was niet magisch en die van jou wordt ook niet besprenkeld met fee?nstof. Dus verlies de stress en neem afscheid van al die druk om iets 'perfects' te vinden. Als het je een mooi gevoel geeft en de beste versie van jezelf geeft, is het een winnaar in mijn boek!

Hier is een handige vuistregel: besteed niet meer dan 10 procent van je engagement aan het zoeken naar je jurk. Plan je een engagement van drie maanden? Dat betekent dat u niet meer dan 9 dagen moet besteden aan het zoeken naar uw trouwjurk. Je hebt dit!

De meeste bruidsboetieks en -salons zullen informatie over aankomende sample-verkopen op hun Instagram-accounts plaatsen, maar als je geen tijd hebt om te blijven wachten op een update, bel dan proactief naar vier of vijf salons bij jou in de buurt en vraag of ze zullen in de nabije toekomst op elk moment een voorbeeldverkoop houden.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar