Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

maak uw tag specifieker

Enviado por Banning 
maak uw tag specifieker
28-October-2020 02:44
Er zijn niet teveel dingen die u kunt bewaren voor uw trouwdag. Natuurlijk, je liefde leeft voort, foto's houden de herinneringen levend, voer hier andere sappige uitspraken Vestidos de Novia Elegantes in. Hoewel die duidelijk waar zijn, hebben we het over de tastbare dingen. Je kunt die luxe cocktailbanken niet mee naar huis nemen, je kunt die fantastische bloemen niet voor altijd in leven houden, en je kunt die smakelijke rijstbal-apps waarschijnlijk niet opnieuw maken. Een ding dat u echter kunt behouden, is uw bruidsjurk! Natuurlijk, als je feest een succes was, is je jurk waarschijnlijk iets slechter voor de slijtage, maar daar hebben we een oplossing voor; jurk behoud! Van het repareren van losse kralen tot het verwijderen van vlekken tot stomen en persen, het conserveren van je jurk is de beste manier om je jurk er jarenlang "fantastisch uit te laten zien". Meer overtuigingskracht nodig? Hier zijn slechts een paar redenen om uw jurk te behouden:

Het is duidelijk dat baljurken en andere 'grote' trouwjurken niet de beste keuze zijn voor bruiloften aan de kust. Het is beter om doorschijnende jurken te kiezen, die erg licht en handig zijn. De lange treinen zijn niet geschikt. Als je die toch wilt hebben, let dan op jurken met afneembare rokken. Ook een bohemian strand trouwjurk is een stoere variant.

De schoenen moeten zeker handig zijn. Zelfs als je een podium hebt dat naar het gangpad leidt, zijn naaldhakken niet geschikt. Kies de schoenen op vaste hakken, op een wig of ballerina's. Sommige bruiden gaan ook blootsvoets naar het gangpad.

Het plannen van uw bruiloft is een van de meest opwindende tijden van uw leven. Wie geniet er niet van om een ??tijdje in het middelpunt van de belangstelling te staan? Hoe leuk verloofd zijn ook kan zijn, ik durf te wedden dat de meeste stellen zouden zeggen dat het even stressvol is. Zelfs ogenschijnlijk lichte beslissingen hebben hun complicaties. Gratis stukjes cake proberen? Klinkt perfect, totdat je daar rekening mee houdt 1) het is niet per se gratis, aangezien je betaalt voor het eindproduct en 2) je een smaak moet kiezen waar alle aanwezigen dol op zullen zijn. Niet zo makkelijk! Elke huwelijksbeslissing lijkt gepaard te gaan met een vleugje stress en bij velen komt er meer dan een scheutje geld uit je bankrekening. Als je dat snuifje voelt, denken we dat we de enige huwelijksbeslissing hebben gevonden die 100% leuk is en ja, GRATIS! Leg die stoelenkaart opzij en haal er wat uit om je hashtag voor je bruiloft te maken. Het kost je geen cent en zorgt ervoor dat je gasten een plek hebben voor al Abiti da sera die hilarische kandidaten die ze zeker zullen vastleggen. Dus klaar om te hashtaggen? Bekijk onze tips om de perfecte te maken:

Denk uniek - Hoewel #johnandjulie een bepaalde klank heeft, is het al meer dan honderd keer gebruikt. Hoe weten we? Een snelle hashtag-zoekopdracht op Instagram laat je weten of je potenti?le tag al is gemaakt. Het zou verwarrend zijn om uw foto's te combineren met een heleboel anderen, dus maak uw tag specifieker voor u om er zeker van te zijn dat deze alleen door uw gasten en door uw gasten wordt gebruikt. Voeg je trouwdatum, locatie, bijnamen, trouwwoorden (hitched, tie the knot ...), etc. toe om je hashtag wat pit en individualiteit te geven!
Houd het kort - Uw gasten zullen het niet op prijs stellen om elke keer dat ze een foto willen labelen een heleboel letters te typen, dus denk kort maar krachtig EVENING DRESSES om hen aan te moedigen de foto daadwerkelijk te gebruiken.
Maak het gedenkwaardig - Probeer afkortingen of acroniemen te vermijden die niemand zal begrijpen / onthouden. Overweeg om een ??rijm, alliteratie, woordspeling of iets dergelijks op te nemen om uw hashtag in het hoofd van uw gasten te houden, zelfs nadat ze een paar cocktails hebben gedronken ??
Wees niet bang om uit te besteden - Als je merkt dat je over dit hele hashtag-gedoe nadenkt, is het misschien tijd om je oude vriend het internet om hulp te vragen! Deze beslissing zou tenslotte leuk en gemakkelijk moeten zijn! Probeer een hashtag-generator zoals deze om je creatieve sappen te laten stromen.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar