Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

verschillende jurken

Enviado por Banning 
verschillende jurken
28-October-2020 02:55
Vooruitlopend op ons opwindende designerevenement dit weekend, wilden we wat tijd nemen om je te helpen de geweldige Flair-vriend en -designer, Amy Kuschel, een beetje beter te leren kennen. Amy zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. Toen Flair ongeveer 4 jaar geleden besloot om onze selectie bruidsjurken uit te breiden, was zij de eerste nieuwe ontwerpster die we aan onze collectie hebben toegevoegd. Het was een beetje eng; in die Semi Formal Dresses tijd stonden we vooral bekend om de collectie van onze bruidsmeisjes, dus we wisten niet zeker hoe onze klanten zouden reageren als we onze teen verder in de bruidsvijver dompelden. We konden de prachtige, moderne en romantische jurken van Amy echter niet weerstaan, en we wisten dat je er net zoveel van zou houden als wij (en nog steeds doen)! Een paar jaar later wordt er een paar jaar later overgegaan en onze bruidsjurkenhandel is booming en de jurken van Amy floreren bij Flair, en terecht! Ze zijn zorgvuldig ontworpen, kunstzinnig gemaakt en prachtig afgewerkt. Amy's uitgebreide mode-achtergrond helpt daarbij. Met een diploma van FIT, jarenlange ervaring in ready-to-wear design (voorafgaand aan de start van haar bruidslabel) en een scherp oog voor pasvorm en trends, zal elke jurk die Amy cre?ert zeker passen, flatteren en Balkl?nningar Lund wauw! Bovendien zet Amy zich in om alleen de beste stoffen, versieringen, kralen en kerstballen op haar jurken te gebruiken. Ze slaagt erin om dat allemaal te doen met behoud van een betaalbare prijs en met behoud van haar productiefaciliteiten in de VS. Best verbazingwekkend, toch? We vertellen je dat deze collectie (en zijn ontwerper) het allemaal heeft! Bewijs nodig? Bereid je voor om te kwijlen over de Amy wedding dressesKuschel-jurken hieronder en bel ons als je haar schoonheden persoonlijk wilt ervaren

Ook kan de informele jurk worden versierd met kanten applicaties. In de regel is dit de beste keuze als u wat kant aan de jurk wilt hebben, maar geld wilt besparen. Er zijn echter ook dure toepassingen. Maar je kunt er maar een paar toevoegen om het jurkontwerp interessanter te maken.

Geloof het of niet, maar eenvoudige bruidsjurken in Griekse stijl behoren tot de meest populaire varianten voor informele bruiloften. Ze zijn geweldig voor bruiloften op het strand en op het platteland, maar ook voor recepties met een klein aantal gasten. Velen van hen kunnen later zelfs als avondjurken worden gebruikt.

Het is geen geheim dat Griekse trouwjurken zijn gemaakt van licht vloeiende materialen, bijvoorbeeld chiffon. De rokken bij alle jurken van dit Long Evening Dresses type zijn bijna hetzelfde. Ze zijn duidelijk en vloeiend. Alle accenten zijn aangebracht op het bovenste deel van de jurk. De tops zien er cool uit met een V-hals, wat traditioneel is voor Griekse jurken. We houden ook van de jurken met één schouder in Griekse stijl. Maar alle andere halslijntypes worden ook gebruikt. Dergelijke jassen hebben zelden mouwen, maar sommige varianten zijn mogelijk.

Sterker nog, steeds meer bruidssalons en boetieks bieden bruidsjurken te huur aan, aangezien deze trend behoorlijk populair wordt. Daarom kunt u de zoekopdracht starten bij uw plaatselijke winkels en hen vragen of ze verhuurdiensten aanbieden. We zijn er zeker van dat, zelfs als je in een kleine stad woont, het mogelijk is om de trouwjurk te huur te vinden om nog maar te zwijgen over grote steden als New York, Los Angeles of Chicago.Brautjungfernkleider

U kunt ook online een trouwjurk huren. Onlangs zijn er veel sites verschenen die aanbieden om een ??bruidsjurk te huren. Ze hebben een vrij goede selectie bruidsjurken voor elk budget. Sommige sites bieden aan om verschillende jurken te bestellen om thuis te proberen en degene die je niet nodig hebt terug te sturen nadat je de keuze hebt gemaakt. Het is erg handig als u het druk heeft.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar