Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

natuurlijke omgeving

Enviado por Banning 
natuurlijke omgeving
29-October-2020 02:12
American Kidney Services Atlanta - Donaties helpen waardevolle programma's te ondersteunen die zijn ge?nitieerd door het American Kidney Fund, een gezondheidsorganisatie zonder winstoogmerk die financi?le hulp biedt aan mensen die lijden aan chronische nierziekte. Accepteert ook: huwelijksversieringen, huwelijksgunsten of andere kledingstukken en accessoires. Jurken Chaussures de Mariage kunnen worden afgezet bij dropboxes in de steden Atlanta, Dunwoody, Marietta, Chamblee, Norcross en Lawrenceville. Ophalen kan ook.

The Bridal Garden New York - Donaties aan deze boetiek komen ten goede aan onderwijs voor kansarme kinderen in New York City. Jurken moeten nieuwer zijn dan 5 jaar oud. Accepteert ook: sluiers, hoofddeksels en bolero's of sjaals die bij een bruidsjurk horen. Jurken kunnen worden afgezet bij hun winkel in New York City.

Catherine’s Glass Slipper Project - Donaties aan deze non-profitorganisatie bieden bruidsjurken om uit te lenen aan vrouwen die anders misschien geen bruidsjurk zouden kunnen betalen. Bedient de gebieden Sacramento, Stockton, Lodi en Galt, CA. Accepteert ook: formele kleding, bruidsmeisjesjurken, sieraden en accessoires. Jurken kunnen worden afgezet bij hun hoofdkantoor in Galt, Abiti da sposa CA.

National Kidney Services Ohio & North Carolina - Donaties aan de hoofdstukken van de National Kidney Services in Ohio en North Carolina komen ten goede aan de National Kidney Foundation en haar programma's. Accepteert ook: bruidsaccessoires, bruidsmeisjesjurken, herenpakken en smokings, bruiloftsdecoraties en overgebleven gunsten. Jurken kunnen worden afgeleverd op locaties en donatiebakken in North Carolina en Ohio. Lokale pick-ups kunnen ook worden geregeld.

refashionNYC - Donaties aan deze vuilnisbakken en afgiftepunten verspreid over New York City zijn bedoeld om het recyclen en hergebruiken van kleding die anders wordt weggegooid aan te moedigen - tot wel 200.000 ton per jaar in de stad! Jurken kunnen worden afgegeven bij verschillende winkels en vuilnisbakken in New York City.

The Society of Memorial Sloan-Kettering Ceremonie Jurken Cancer Center Thrift Shop - Donaties aan deze high-end kringloopwinkel en bruidssalon komen ten goede aan de pati?ntenzorg, onderzoeks- en onderwijsprogramma's in het centrum. Jurken kunnen worden afgezet bij hun winkel in New York City.

Leah woonde in een gebied waar draagbare en betaalbare bruidskleding ontbrak, en ze greep gewoon de kans om te kloppen. Leah S Designs begon in 2001 in Pakenham en verhuisde daarna naar Lonsdale Street, Dandenong. Het was tien jaar later, in 2011, dat ze verhuisden naar de huidige locatie, 3/167 Princes Hwy, Hallam. Toen ze zag dat bruiden verliefd werden op de jurken die ze ontwierp, inspireerde ze haar om te blijven groeien in de wereld van bruidsontwerp. Leah is ook dol op de manier waarop jonge debutanten die zichzelf nog nooit in een formele jurk hebben gezien, een hernieuwd vertrouwen Long Formal Dresses hebben in hoe ze eruitzien als ze allemaal gekleed zijn.

In haar interview met Officeworks onthulde Leah dat vision boards een essentieel onderdeel zijn van haar bedrijfsstrategie omdat ze alle elementen omvat die de looks van haar collecties inspireren. Inspiratie haalt ze uit de natuurlijke omgeving zoals planten, bloemen en schelpen. Leah houdt ook van inspirerende citaten en foto's van mensen die ze graag haar ontwerpen zou willen modelleren. Ze houdt deze www.dreamydress.se vision boards rond de werkruimte omdat ze ook dienen als een constante herinnering aan wat ze leuk vindt aan het bedrijf.

Ze zeggen dat je bent wat je eet, maar je bent ook wat je leest! Leah heeft een voorliefde voor Amerikaanse bruidsmagazines zoals The Knot en Bridal Guide, omdat ze gelooft dat de VS voorop loopt in bruidsjurktrends. Leah denkt dat Australi? ongeveer 3 jaar achterloopt en wijst erop dat latte en blush-gekleurde trouwjurken hier pas nu populair worden.
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar