Bienvenido! Entrar Crear un nuevo perfil

Avanzado

présenter les informations

Enviado por Banning 
présenter les informations
03-November-2020 02:34
Carlos stelt dat hij immuun is voor zelfgenoegzaamheid en terughoudend is om de snel vervagende bruidstrends te volgen. Hij kiest ervoor om een ??andere weg in te slaan door altijd tijdloosheid Bridesmaid Dresses in elk van zijn jurken op te nemen. De verbluffende illusiehalslijnen met metaaldraad, borduurwerk en kralen maken Liancarlo echt uniek. Hij combineert op perfecte wijze elegantie en tijdloosheid met unieke elementen die u nergens anders vindt.

Liancarlo probeert elegantie en tijdloosheid in elke jurk te bereiken. Van de nauwsluitende trompetjurken tot de lichte en luchtige baljurken, u zult zeker de perfecte jurk voor u vinden. Als ik veel bruiden vraag waar ze naar op zoek zijn in een jurk, zullen de meesten het idee van tijdloosheid noemen. Niemand wil terugkijken op hun trouwfoto's en spijt hebben van een trendy jurk. Tegelijkertijd willen bruiden vaak herinnerd worden omdat ze een uniek element in hun jurkkeuze hebben. Liancarlo combineert perfect de twee factoren om een ??elegante jurk te maken die nooit zijn schoonheid Robes de Fille De Fleur zal verliezen.

In een interview zei Carlos: "Ik wil dat mensen onthouden hoe mooi de bruid was, niet wat een mooie jurk de bruid droeg". Daarin wil Carlos dat de focus ligt op JIJ - de bruid, de jurken zullen gewoon al het mooie aan jou accentueren!

Het plannen van een bruiloft kan een ongelooflijk stressvol proces zijn (vraag het maar aan een voormalige bruid). De trouwjurk is een van de essenti?le onderdelen van de dag, buiten de bruidegom en het huwelijkslied, want hij zal voortleven op al je dierbare trouwfoto's. Als u alleen Google 'trouwjurken' gebruikt, zijn de resultaten ongelooflijk overweldigend en zijn sommige opties misschien veel duurder dan wat u wilt uitgeven.

Alleen omdat jurken duizenden dollars kunnen kosten, wil dat nog niet zeggen dat je blut moet gaan om je jurk te kopen bij een van de populaire Abendkleider Wien trouwwinkels. De relaxte bruid kan een aantal geweldige opties vinden op sites zoals Amazon en Etsy die allemaal ver onder de $ 1.000 liggen. Sommige zijn zelfs onder de $ 200! En ze zien er niet uit alsof je een goedkope baljurk of galajurk hebt gekocht.

Of je nu een strandbruiloft of een rustieke schuurbruiloft in het land plant, we hebben een aantal fantastische en ongelooflijk betaalbare opties voor je gevonden. Hier is onze verzameling van zes hippie-trouwjurken voor de bruid die iets ingetogen maar toch mooi wil.

Je bent verloofd (yay!), Je hebt besloten om een ??avontuurlijke bruiloft of schaking te hebben (yay x2!), En nu ben je op zoek naar de perfecte outfit. Er zijn zoveel mooie trouwjurken in de wereld, dus hoe weet je waar je moet beginnen? Het eerste waar u aan moet denken, is waar u gaat trouwen en hoe uw trouwdag Summer Dresses eruit gaat zien. Wat zijn waarschijnlijk de temperatuur en het weer? Ben je aan het wandelen naar je ceremonielocatie of zit je het grootste deel van de auto / jeep / helikopter / skilift? Hoe zullen het terrein en landschap eruit zien? Hier zijn een paar idee?n voor elopement-kleding en tips om op te letten.

Houd er bij koud weer rekening mee dat je waarschijnlijk een thermische legging, warme sokken en een paar laarzen onder je jurk wilt dragen. Een jurk met een hoge split of een strakke rok zal waarschijnlijk niet goed passen bij je koude weeraccessoires. En overweeg ook een jurk met lange mouwen of een stol, vest of omslagdoek om je warm en stijlvol te houden terwijl je foto's maakt (je kunt altijd je grote warme jas aantrekken tussen de foto's door!).

Verwacht je warme temperaturen, blijf dan koel met lichte stoffen en jurken met korte mouwen of helemaal geen.

Als je denkt dat het winderig is op de dag van je avontuurlijke bruiloft, raad ik je ten zeerste aan een jurk te kiezen met een stof die licht en soepel is en veel beweging heeft. Een volle rok vangt Bruidsmoederjurken de wind en helpt bij het maken van de meest romantische en dramatische vluchtfoto's!

Gaat u trouwen aan de oceaan of een meer en wilt u aan het eind van de dag nog wat foto's maken in het water? Kies een superlichte stof zodat je jurk je niet zwaar belast!
Lo siento, sólo pueden enviar mensajes si está registrado.

Picar aquí para entrar